Altijd prettig ook al is tandsteen weghalen niet prettig
prettige omgang met patiënten, nette accommodatie
tevreden
Wordt altijd naar tevredenheid geholpen.
Vriendelijk en deskundig
Prettig om eerst door de mondhygieniste behandeld te worden, daarna door de Tandarts.
Geeft eerlijk advies, zorgvuldige met de behandeling en erg betrokken bij de cliënt.
Erg gehaast en wist niks over mij als klant. Liet haar hulp alles voorlezen en aan de hand daarvan probeerde ze het een beetje te gissen.
Prettige praktijk , vriendelijk personeel.
vriendelijk en zeer goed en snel
Zeer prettige tandarts, laagdrempelig, correct en heel prettig contact. Al 20 jaar mijn tandarts tot volle tevredenheid.
Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken mbt behandeling
Altijd vriendelijk en kundig geholpen.
Zeer deskundige mensen
Niet lang hoeven wachten, vriendelijk ontvangen. Gaat goed ook met de kinderen en met de volwassenen.
Dr Verhaegen, die mij helpt, is in ieder geval n zeer fijne Tandarts die me gerust stelt en ook aangeeft wat er gaat gebeuren en meedenkt met vergoedingen van de zorginstelling
Duidelijke afspraken en uitleg over de behandeling. Meedenken over behandelplan en financiering en verzekeringen. En natuurlijk, vakkundige uitvoering en voorlichting.
Tandarts Tielbeek is een betrouwbare en vakkundige tandarts die tevens oog heeft voor spanning bij de patient en weet gerust te stellen.
Goede behandelingen en vakkundig , fijn personeel
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!