Goed, vakkundig en ontzettend klantvriendelijk
Zeer kundig en vriendelijk personeel
goede en vriendelijke behandeling
Bij eerdere tandarts had ik altijd ontstekingen. Zolang ik hier zit niet meer.
Goede zorgverlening, altijd vriendelijk, passend advies
Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts
Zeer positieve ervaring namens ons gezin. Hele vriendelijke tandarts die alles goed uitlegt, assistente ook heel vriendelijk. De praktijk ziet er ook gezellig en gemoedelijk uit.
Niets aan te merken. Fijn tandheelkundig centrum.
Goed verzorgde, grote professionele tandheelkundige praktijk. Medewerkers zijn klantvriendelijk, behulpzaam, begripvol en kundig opgeleid. Behandelingen zijn op orde
Zeer vakkundig en snelle actie
Mijn eerste kennismaking was positief te noemen. Open communicatie, duidelijke antwoorden (en dito vragen). Ik heb wat herstelwerk, er zijn enkele opties geopperd en een voorbereidingstraject in gang gezet. Moderne technische omgeving, heldere uitleg.
Zeer vriendelijk, ontspannen en deskundig
Noortje is heel vriendelijk en helpt me altijd goed
We worden altijd vriendelijk opgehaald door of de tandarts of haar assistente.We vinden het wel jammer dat de afspraaktijden vaak uitlopen naar soms meer dan een kwartier.Ik bedoel hier mee te zeggen als we bv om 9.00 uur een afspraak hebben dat we dan vaak pas om 9.15 uur aan de beurt zijn.
Fouten worden overal rmaakt maar een sorry of vervelend voor je lijkt me dan op zijn plaats geweest te zijn, echter gebeurde niet temeer de schade door de verkeerde diagnose mij veel geld gaat kosten
Prettige praktijk, alleen vrouwelijke tandartsen,assistenten, en mondhygiënistes, allen rustig en zeer kundig. Gevoel voor humor ontbreekt ook niet.
Prettige sfeer en erg patiënt vriendelijk.
Mijne echtgenote Henrica en ik ervaren de omgang in uw centrum professioneel, vriendelijk en eerlijk - zonder franjes en misleidende informatie of adviezen.
Prima en snel
Prima. Krijg herinneringsemail. Behandeling exact op tijd van de afspraak. Efficiënte controle.
Prima!
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!