Hartelijke mensen die er werken en ik voel me duidelijk gezien als persoon. Er hangt een ontspannen sfeer. Onze tandarts en assistente zijn erg kindvriendelijk.
Erg prettig. Professioneel, vriendelijk, zeer kundig, alles wat je van een tandarts hoopt.
kan vaak snel terecht. professionele afhandeling
Altijd vriendelijk, goed advies en snel geholpen.
Altijd prima geholpen.
Tandarts Van Houts is kundig, maar ook rustig en zachtaardig tijdens de behandeling
Alle medewerkers zijn altijd vriendelijk en adequaat
Ik voel me gewoon thuis en wordt altijd goed en zachthandig behandeld
Redelijk op tijd met afspraken.Klantvriendelijk.
Prima behandeling.
Ik voel me geen nummer, is een compliment!
Geweldige praktijk vriendelijk en kundig
alles goed geregeld
Prettige tandards, kundig. Vervanging had kies gevuld die later getrokken is. Onnodige kosten. Er wordt makkelijk over kronen of implantaten gepraat terwijl beide behoorlijke kosten met zich meebrengen
Het enige minpuntje is dat afspraken meestal niet op tijd beginnen, terwijl we om 8 uur al een afspraak hebben.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!