Goede behandeling, met zorg uitgevoerd.
Gewoon tevreden
gezellige en klantvriendelijk ontvangst
Met mevr. van Maasakker een heel goed en rustgevende tandarts.
Fijne tandarts, prettig in omgang en kundig.
Na een wisseling van behandelaar weet ik waar ik aan toe ben.
Ik kan op korte termijn komen en wordt op de afgesproken tijd vakkundig geholpen.
Komt niet ter sprake
Vriendelijk, gaan goed met kinderen om, stellen hen op hun gemak. Vertellen van tevoren duidelijk wat ze gaan doen. Nemen rustig de tijd om vragen te beantwoorden. Oprechte aandacht.
Goede service en professionele behandeling.
Rust ;vakkundig ,luisteren naar client; prettige omgeving; allertheid; vriendelijk!!!
prettig contact met alle medewerkers. Geen negatieve ervaringen
Fijn geholpen suoer lieve tandarts hebben we! Ze kon 2 kiezen niet helemaal verdoven maar met geduld en liefde kon ik het toch de gaatjes laten vullen ( ben erg angstig naar de radars heeft me super fijn geholpen!)
Gezien de noodzaak van een tandartsbezoek ben ik van mening dat de tandartsenpraktijk de werkzaamheden goed uitvoert waarbij rekening wordt gehouden met de patient
Keurige ontvangst. Prettig contact.
Ik ben erg tevreden over mijn tandarts
Betrouwbaar, prettig en eerlijk
Professioneel maar warm
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!