Ik ga er bij wijze van spreken met plezier naar toe.
Je wordt altijd prima geholpen. Vriendelijk personeel en uitstekende nagenoeg pijnloze behandeling.
Prettige omgang en goede behandeling
Bij vertrek stropt het in de gang, moet men wachten totdat binnenkomende patiënten weg zijn.
Ook in deze corona tijd goed geholpen volgens de rivm regels.
clientvriendelijke benadering en professionele behandeling
Heel tevreden
Eerste behandeling bij tandarts dhr Paul Beekman. Trekken van verstandskies. Begeleiding was prettig. Tandarts werkte geruststellend en efficiënt.
Er wordt goed geluisterd en krijg een duidelijke uitleg wat de behandel mogelijkheden zijn en heb een goede behandeling gekregen.
Noortje is een hele fijne tandarts. Samen met haar vaste assistent een perfect koppel!
Mocht met spoed komen. Men was vriendelijk en duidelijk in het omschrijven van het probleem. Zeer kundige arts. Was erg blij dat ik, ondanks de Corona, mocht komen.
Echt heel erg fijn dat ik mocht langs komen.
Goede ervaring met de tandarts en de mondhygiëniste. Duidelijke voorlichting over de behandeling en vooraf een heldere begroting.
Gebeld, uitleg gegeven wat het probleem was- meteen een afspraak op dezelfde dag 👍
Ben overgestapt van op basis van reviews Tandarts van Beek had alle tijd, stelde me op mijn gemak en gaf kundig advies.
Zeer goede ervaring
Zijn zeer tevreden over tandarts van Houts, vriendelijk en kundig. En erg leuk en geduldig met onze kinderen, weet ze altijd gerust te stellen als ze even angstig zijn.
Netjes optijd geholpen, persoonlijk opgehaald in de wachtruimte en vriendelijk begroet.
Goed kundig en vriendelijk
In goed overleg is gezocht na een geschikt moment voor beide partijen om het terugplaatsen van de kroon op het implantaat te plannen. deskundig en vlot geholpen door tandarts Tielbeek
Wordt op tijd geholpen en vriendelijk benaderd .
In het weekend was mijn kies gebroken. Maandag gebeld voor een afspraak. Meteen die ochtend geholpen, met een uitstekend resultaat!
Probleem snel opgelost en duidelijkheid gekregen hoe te vervolgen
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!