Zie boven. Mijn ervaringen gaan alleen uit over tandarts Frank Verhaegh
Professionele uitstraling
Vriendelijke en correcte man en zeer deskundigb
Als men de tijd neemt om het e.e.a. te lezen is alles duidelijk. Gewoon doen wat er gevraagd wordt. Inrichting is coronabestendig en het personeel is ter zake kundig. Ga zo door.
keurig op tijd behandeld, prima communicatie over de behandeling, behandeling goed uitgevoerd.
professioneel.
Mijn tandarts en assistent zijn zoals altijd heel erg vriendelijk en ik voel me erg op mijn gemak. In deze tijd heb ik ook zeker een heel erg veilig gevoel gehad tijdens mijn afspraak De grote spreekkamer en het dragen van een mondkapje heeft hier zeker aan bijgedragen.
Je voelt je meteen op je gemak ondanks dat je niet voor je lol komt. Daarnaast goede uitleg wat er gebeurt en goede adviezen.
Prettige omgeving. Hele fijne tandarts die zorgzaam en rustgevend overkomt.
na slechte ervaring van het vorige teendheelkundig centrum. Ben ik blij met mijn huidige tandarts
Terwijl ik vroeger veel schrik had van een behandeling bij een tandarts, Is hier verdwenen.
De maatregelen volgens corona, werden goed toegepast. Mijn tandarts gaat vakkundig te werk. Licht toe wat er gaande is. Kan tussendoor met klachten altijd terecht.
duidelijk wat de behandeling is, duidelijk hoe ikzelf mijn situatie kan verbeteren
Frank is altijd bijzonder vriendelijk. Hij vertelt wat hij gaat doen en hij behandelt je zoveel mogelijk pijnvrij.
Leuke sfeer, goede behandeling! Ook voor mijn dochtertje van 4. Erg kindvriendelijk.
Fijne tandarts. Ook de assistente is altijd vriendelijk. Voel me altijd op mn gemak ook al heb ik angst voor de tandarts.
De mondhygiëniste werkte zeer prettig. Gaf goede uitleg en had een rustig voorkomen dat me op mijn gemak stelde
uitermate tevreden
Paul heeft veel ervaring... Heeft geduld... Heeft aandacht. Als 1 van zijn 1e patienten wil ik nooit iemand anders meer. Ben overal met hem mee gegaan... Vanaf zijn 1e eigen praktijk, tot nu toe. Ik heb 100%vertrouwen in hem.
Mijn vage klachten werden goed onderzocht, zodat niet de kies die ik zou aanwijzen, maar de ontstoken kies ernaast behandeld kon worden.
Nette behandeling, goed ingespeeld op de COVID problematiek
Goed.
Altijd kalm tijd genoeg alles in overleg meedenken prima advies vriendelijke ontvangst aan de balie eigenlijk best gezellig het tandarts bezoek
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!