Als je wat lang moet wachten, is het niet duidelijk of je je vergist hebt in de afspraaktijd of dat er wat vertraging is in de behandelingen. Dit geeft onzekerheid en maakt het - toch al - onplezierige bezoek nog onplezieriger. Liefst zou ik ergens kunnen zien (of opzoeken) hoe laat mijn afspraak is en of er vertraging is.
De behandeling is uitstekend en zowel mondhygiëniste als tandarts zijn prettig in de omgang
prima sfeer ,voel me meteen op mn gemak en er word voldoende tijd voor je gemaakt. goede tandarts heb veel vertrouwen in hem
Zeer vriendelijk
Alles gemoedelijk en ontspannen. Corona maatregelen zijn goed. Stelt mij als patiënt gerust
Beste. Ik kom al enkele jaren bij Noortje en Marielle. Met veel plezier. Ga zo door. Kwalitatief goed, relax alles, toppie. Gr Bert
Je wordt altijd vriendelijk & prettig te woord gestaan en behandeld! Top dus....!!
ik houd niet van verplichte velden binnen ene vrijwillige enquête. maar niettemin: buitengewoon zorgvuldige behandeling en prima resultaat
Netjes geholpen met het maken van een afspraak. In corona tijd toch nog vlug bij de mondhygiëniste behandeld kunnen worden
My kids are happy and eager to go to the dentist.
Jammer dat er voor kalksteen een aparte afspraak word gemaakt
Mijn ervaringen zijn erg goed
Ik ben al jaren patiënt en ben vooral erg tevreden over de persoonlijke aandacht, bejegening en de tijd die voor de behandeling genomen wordt. Een pintje van aandacht is de lange periode voordat je een afspraak kan maken bij de mondhygieniste.
Persoonlijk, professioneel en met geduld. Daarnaast ook met alle adviezen van het RIVM in achtneming.
. Goed
Op schema, hygienisch , aangenaam geholpen, corona proof uitstekend
Al jaren een top praktijk en zeker alle lof voor tandarts van maasacker
Kom al jaren bij dit tandheelkundig centrum,er hangt een prettige sfeer ,er werken zeer kundige mensen die hun vak verstaan ,stellen je op je gemak er worden nu zeer goed de regels nageleefd voor de Covid-19, om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan
Deskundig, klantvriendelijk en snel
Zie boven. Een matig punt ter verbetering: de berichtgeving bij de entree over de gang vanzaken ivm Corona. Bv eerst bellen?
Bij binnenkomst was mij niet duidelijk dat ik een formulier moest invullen. Verder was duidelijk dat er goed geventileerd werd, zowel in de wachtkamer als bij de tandarts. Ik heb me geen seconde onveilig gevoeld.
Duidelijke procedure
Ik word steeds goed behandeld
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!