Wordt al telefonisch vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en door de tandarts aardig en kundig geholpen
Ik ken Frank al erg lang en ben zeer tevreden
Prima als altijd
Meestal goed, echter nu 2x tegevaller gehad. Laatste keer kies trekken heeft 1 uur geduurd. Veel pijn tot 3 dagen daarna gehad en veel pijnstillers. Misschien beter geweest als de kaakchirurg het had gedaan.
Een top ervaring
Wordt er altijd goed en vakkundig geholpen Van Hout is een geweldige tandarts
Er word prima meegedacht naar oplossingen en mogelijkheden om een perfect eindresultaat te bereiken
Graag kom ik bij Caitlyn terug.
Prima, zo doorgaan.
top
Altijd op correcte en vriendelijke manier geholpen. Nu even tussendoor, erkennen je probleem en reageren daar erg patiënt gericht op. Kom hier al jaren voelt vertrouwd.
Het kleine gaatje dat gevuld moest worden direct gedaan bij mijn controle bezoek. Heerlijk hoef ik niet meer voor terug te komen.
De manier van omgang werkt geruststellend
Is informeel en er worst een praatje gemaakt voordat de behandeling start. Er wordt altijd voldoende tijd genomen.
Dr. Bakermans is fantastisch, net als de rest van het team bij Blixembosch. Altijd snel geholpen, geweldige zorg, en altijd bereid om na te denken over oplossingen die misschien niet voor de hand liggen. Geweldig!
Goede aardige behulpzame informatieve tandarts, die de controle goed uitvoert en de patiënt op zijn gemak stelt.
Fijne tandarts
Bij Noortje voel ik op mijn gemak ook al ben.ik vaak angstig.Zij legt altijd helder en.duidelijk uit wat ze gaat doen..en houdt goed rekening met mijn angst..Ze neemt echt de tijd voor je.Ook een compliment voor de assistente. Ze zijn een goed, op elkaar ingespeeld team..
Kon snel terecht. Werd met goed uitgelegd wat er aan de hand was.
zoals altijd hartelijk ontvangen, persoonlijke touch en deskundigheid
Professioneel, persoonlijk en prettig
Ik ben al vele jaren patiënt bij Tandarts verhaeg. Ben zeer tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid.
Snel en duidelijk geholpen zoals altijd maar zeker nu in de COVID tijd fijn om te zien dat alles netjes geregeld is.
Heb altijd goede ervaringen met de tandars
xxx
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!