Zeer goede praktijk Klant vriendelijk
Heel vriendelijk je word goed geholpen ze legt alles goed uit wat ze doet ik ben heel bang maar ze stelt je tot rust
Een fijne tandarts en goed behandelaar geeft je een prettig gevoel
Goede ervaring en goede behandelingen
Keurig onderhouden praktijk. Geen wachttijden. Zoals altijd zeer prettig geholpen.
Zie hierboven
Respectvol, patientgericht, kundig en compleet
Komt betrouwbaar over.
Goede maatregelen tegen Corona en volgens het afgesproken tijdstip werd ik geholpen. Duidelijke feedback gehad en snel een nieuwe afspraak kunnen maken.
Zie bovenstaand
Gewoon netjes geregeld.
Ik ben zeer tevreden met de adviezen en behandeling omtrent mijn gebit.
Prettig (gezien de omstandigheden)
Zeer vakkundig. Chapeau. Ook heel erg vriendelijk en leggen alles bij behandigingen goed uit. Mag hier zeer graag komen. Zeer goede tandarts en mondhygieniste.
De benadering is vriendelijk en persoonlijk. Ook heb ik het vertrouwen dat de behandelingen op een deskundige manier worden uitgevoerd en dat er geen onnodige behandelingen plaats vinden.
Dentists work smooth and explain throughly. Onboard and first cleaning within 2 days !!
Iedereen bijzonder vriendelijk. Erg tevreden over de behandeling van tandarts van Houts en mondhygiëniste Caitlyn.
Ik kom al jaren bij deze tandarts en ben zeer tevreden. Over zijn uitleg, behandelingen, bejegening en omgaan met mijn destijds jonge kinderen
No heel Lang met angst met , ga ik nu met een veel geruster gevoel naar Frank en Jeanine.
Fijne, rustige benadering. Behandeling werd toegelicht in keuze en uitvoering.
Fijne afspraak
Ik wordt altijd goed en zorgvuldig behandeld. Ook is de ontvangst en communicatie zeer gied en vriendelijk
Uitstekende service kon met hevige kies pijn direct terecht. Tandarts van Hout verstaat ontzettend goed haar vak stelt je gerust en heeft een fijne rustige benadering naar de cliënt. Ook het ondersteunende personeel de, assistenten en bij de receptie zijn zeer vriendelijk. Na 35 jaar de zelfde tandarts in Den haag gehad te hebben voor verhuizing naar Eindhoven ben ik enorm blij bij deze praktijk aangesloten te zitten
Goed de coronaregels in acht genomen
Fijne wachtruimte. Ik vind het gewoon allemaal prima
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!