Mooie praktijk, Prima maatregelen rondom COVID, keurig op tijd geholpen, kundig en bijzonder vriendelijk voor kinderen
Vriendelijk en verstand van zaken.
Er wordt met je meegedacht, ze zijn allemaal erg vriendelijk en het maakt een bezoek aan de tandarts veel minder erg!
Zie hierboven.
Hele fijne tandarts, vriendelijk personeel, goede service
Ben vriendelijk ontvangen en heb duidelijke uitleg over de behandeling en een verwijzing naar de kaakchirurg gekregen.
Prima!
Behandeld door Patricia als preventie assistent. Heel gastvrij en behulpzaam
binnen 3 uur een afspraak en in 10 minuten mijn kapotte kies opgevuld Een verbeterpuntje: Automatische herinneringen voor afspraken, zoals het ziekenhuis (MMC) dat doet.
Rust snel aan de beurt begrip voor angst
Afspraak op tijd
Geen enkele negatieve ervaring gehad in al die jaren
Ik ben ontzettend blij met tandheelkundig centrum blixembosch. Ik ga graag naar de tandarts waar ik altijd goed en vriendelijk geholpen word. Goed geregeld en vriendelijk personeel en tot in details verzorgd. Zelfs de kinderen vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan. Gewoon super!
De behandeling was scherpe randjes van een kies glad maken. Zeer prettig was dat dat ik steeds hoorde wat er ging gebeuren. En het resultaat was gelijk voelbaar.
Heel goed
Voor de afgesproken tijd behandeld
Rustige tandarts en mondhygieniste met duidelijke uitleg.
Ik heb nooit veel problemen dus mijn bezoeken zijn vaak beknopt maar toch aangenaam.
In het verleden meerdere tandartsen gehad. Ik vind naar de tandarts gaan ronduit vervelend. Maar Tandarts Verhaegh is een rustige, zeer kundige tandarts. Echt de beste die ik ken!
Al jaren mijn vaste tandarts Dhr Tielbeek. Neemt altijd rustig de tijd en legt alles duidelijk uit. Wederom een zeer prettige ervaring. Enige verbeterpunt van de praktijk is afspraken maken dit moet veel te lang vooruit en is niet haalbaar met mijn werk. (Onregelmatig rooster).
Niet het gevoel om bij een tandartspraktijk te zijn ....leuke tekeningen als je inde stoel ligt. Fijne mensen die verstand van zaken hebben.
Net als altijd erg vriendelijk behandeld. De assistentes en mijn tandarts hebben altijd een glimlach op hun gezicht. De tandarts legt uit wat ze doet, dit vind ik erg fijn.
hele vriendelijke mensen daar. Al jaren tevreden.
Een bezoek aan de tandarts is nu eenmaal niet de meeste aantrekkelijke tijdsbesteding; zeker niet als je bang aangelegd bent. Maar, hier voel ik me op mijn gemak.
Fijn dat ik bij mijn vertrouwde mondhygiëniste terecht kan na pensionering van mijn vertrouwde tandarts. Goede communicatie met mijn huidige tandarts.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!