Zeer prettig en neemt tijd voor de patient
Niets op aan te merken, we zijn heel goed ontvangen en geholpen
Dit was mijn eerste bezoek aan deze praktijk dus ik kan alleen een algemeen oordeel geven over de behandeling
Afspraak snel geregeld, op korte termijn, prima behandeld, vriendelijke “ bemanning”
Zoals het hoort, zonder poespas en poeha geholpen
Omdat onze tandarts met pensioen ging, waren wij (mijn man en ik) heel blij, dat wij in jullie praktijk als klant geaccepteerd werden. Mogelijk ook, omdat onze kinderen en hun gezin al bij jullie klant zijn.
onze vorige tandarts besteedde meer aandacht aan mn gebit. Hier sta ik binnen 10 min weer buiten. en mn tandsteen is dan verwijderd maar zo voelt het niet, voorheen werden ze nog even gepolijst. Wellicht zijn we enorm verwend met onze tandarts maar het is even schakelen. Jullie tandarts is wel een bijzonder vriendelijke man met verstand van zaken.
Een prettige ,kundige tandarts
Rustig,goede communicatie, goede zorg.
Prima en netjes geholpen
Nooit geen andere tandarts gehad in de regio en zal ook niet snel een andere gaan zoeken. Altijd vriendelijk en duidelijk.
Fijn en vriendelijk
Wordt altijd goed geholpen.Kan goed met de tandarts overleggen.
Goede behandeling en zorgzaam met de situatie
Prettig en vakkundig personeel.
Al jaren kom ik naar deze praktijk. Goede band opgebouwd met tandarts Van Maasacker.
Deskundigheid, rust, kwaliteit.
heel goed en zeer vakkundig
De behandeling verliep goed en het contact met de tandarts was fijn
zoals hierboven...
Met rust en aandacht wordt je geholpen. De kinderen kregen de ruimte om ontspannen in de stoel te klimmen waardoor het een leuke ervaring voor ze was.
Ik ben er 2 keer geweest ze stellen je gerust. Vertellen steeds wat ze gaan doen. Ze doen het rustig aan. Ik vind dat ze mij ook goed behandelen. Ze zijn rustig en netjes
Ik ben goed geholpen en alles werd goed uitgelegd.
Ik was bij implantoloog P. Tielbeek. Heel vriendelijk en hij stelde me gerust. Heel vakkundig. Ook zijn assistente is heel aardig.
Snel geholpen,vriendelijk personeel en vakkennis.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!