Mevr van Maasacker en haar team zorgen al ruim 25 jaar met toewijding voor mijn gebit. Ik ben heel tevreden!
Altijd heel fijn beste tandarts aardig en professioneel
Gemakkelijk en snel afspraak maken. Vakkundig en prettig in omgang.
Super erge angst voor tandarts, maar mijn tandarts weet goed hoe ze met mij om moet gaan en weet me goed tot rust te brengen
wachttijd bij afspraak loopt wel eens uit.
snel en goed geholpen bij controle
Goede uitleg wat er ging gebeuren. Vriendelijke mensen die heel behulpzaam zijn.
ik denk dat een beeldscherm met info over de praktijk, in de wachtkamer en eventueel bij de voordeur, een goede aanvulling is, zeker nu met alle coronaregels.
Je word echt op je gemak gesteld en krijgt tijdens de behandeling steeds te horen wat ze aan het doen is.
Het is een keurig tandheelkundig centrum waar prima service wordt gegeven aan de klant terwijl de COVID-19 maatregelen goed worden gerespecteerd.
Ik ben snel en uiterst goed geholpen. Zeer kundig en werken precies. Beveel tandheelkundig Centrum Blixembosch zeer aan. Jhon
Prima praktijk,vriendelijke mensen
Prima behandeling.
Ik ben zeer tevreden.
De sfeer in de behandelkamer is altijd heel ontspannen. De ruimtes zijn keurig. Afspraak maken verloopt soepel; je krijgt bovendien een herinnering voor controle. Bij klachten is snelle behandeling altijd mogelijk.
Zoals altijd, netjes uitgelegd wat er wordt gedaan en je wordt erop gerustgesteld.
Altijd bijzonder vriendelijk aan de telefoon en receptie. Goede ervaring met tandarts Noortje en preventie Colette. Gastvrij, kundig, hygiënisch.
Goede covid maatregelen en kundig geholpen in een hoede sfeer
Zeer goede ervaringen met tandarts Verhaegh, sinds 2008 ingeschreven bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch, na mijn verhuizing naar Eindhoven (op aanraden van mijn man, Jelle de Jong, ingeschreven bij Verhaegh) Vanwege mijn verhuizing naar Eindhoven helaas afscheid moeten nemen van mijn vertrouwde tandarts in Heemstede. Ik ben over de behandeling erg tevreden, snelle en pijnloze behandeling, van nature vind ik het eng, ondanks dat ik een redelijk gebit heb, maar tandarts Verhaegh weet mij altijd op mijn gemak te stellen en geeft duidelijke aanwijzingen. Daarnaast ook erg fijn dat ik snel terecht kan bij een reparatie, zoals van de week nodig was bij mijn linker voortand. Ons zoontje Ben de Jong is nu ook klant en zeer fijn geholpen in november en kreeg nog een leuk cadeau na afloop van de controle, waar hij nog fijn mee speelt tot op de dag van vandaag. Dus in 2021 weer een vertrouwd bezoek aan de tandsarts.
Dan val ik in herhaling met die ene zin hiervoor.
Ik ben een beetje bevooroordeeld omdat ik mijn tandarts al heel mijn leven ken dus dat is sowieso anders. Vanaf het moment dat hij begon ben ik naar hem gegaan en dat is intussen al 31 jaar zo :-)
Wordt altijd vriendelijk en uitstekend behandeld. Iedereen is altijd even vriendelijk en klantgericht. Mijn complimenten voor tandarts Paul van Tielbeek en zijn assistenten.
Tevreden
Altijd met veel aandacht, vriendelijk en professioneel.
Zeer tevreden.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!