Naar deze tandarts ga ik met plezier.
In tandheelkundig Centrum Blixembosch word ik door tandarts van Maasacker altijd op een zeer vriendelijke manier vakkundig geholpen. Een pluim daarvoor, maar ook een verdiende pluim voor de assistentes en baliemedewerkers.
Nnn
vriendelijk en deskundig geholpen
Zowel bij de tandarts voor het vernieuwen van oude vullingen als bij de Mondhygenist prima, vakkundig en pijnloos behandeld.
Laatste keer was prima maar eerder had ik vaak dat ik een half uur moest wachten daarom een 8
Tandarts neemt tijd voor je, legt alles goed uit, is vriendelijk.
Als je eens tussendoor ivm noodgeval een afspraak moet maken zijn daar altijd op zeer korte termijn mogelijkheden.
Erg vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben niet meer bang voor de tandarts.
Aangegeven dat ik bang was en het heel spannend vond. Was ook een lange behandeling. Tandarts ging hier super mee om en stopte ook echt wanneer ik dat aangaf. Kon tussendoor ook even een paar minuten "op adem komen".
Aangezien ik al ruim 20 jaar patiënt ben zegt dat al genoeg. Verder duidelijke communicatie , denken met je mee en als er echt wat word je ook zo snel mogelijk geholpen.
Vriendelijk. Ze luisteren goed. Fijne tandarts
Ik ben al jaren in behandeling bij jullie centrum bij tandarts en mondhygiënist. En erg tevreden over benadering, behandeling en professionaliteit. Tevens zijn tandartsassistentes zeer vriendelijk.
Altijd even aardig en spontaan is mijn ervaring bij jullie.
Goede adviezen en meedenken met de klant
het betrof een gebruikelijke periodieke controle, deze werd correct, stipt en met in achtneming van de vigerende veiligheidsmaatregelen uitgevoerd.
Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd de tijd genomen om de verdoving in te spuiten. Normaliter altijd veel napijn maar nu NIKS.
Ik ben tevreden over mijn tandarts,ze doet haar werk goed.
Noortje is een super fijne tandarts die met geduld en rustig werkt..zij stelt me op mijn gemak evenals haar assistenten.
Tevreden
Tand afgebroken en ik kon meteen dezelfde dag al terecht. Heel fijn natuurlijk.
Naar de tandarts gaan, blijft een dingetje, maar de vriendelijkheid, het geruststellen, de zorgvuldigheid, de onderlinge verstandhouding, het vertrouwen in de kundigheid, maakt het goed te doen:)
Snel kunnen komen na een belletje, maar na 2 behandelingen nog steeds veel pijn. Zowel in mijn portemonnee als in mijn mond.
Gebeld en.meteen voor dezelfde dag een afspraak gekregen. Probleem meteen verholpen.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!