Altijd prettig om bij Dhr. Verhaegh een bezoek te brengen.
Wij zijn al 25 jaar bij tandarts Tielbeek en hij is geweldig (en ook zijn assistenten): zeer vakkundig, heel vriendelijk en heel geduldig. Wij zijn heel erg blij met deze tandarts en dit praktijk.
Ik zou een tandartsbehandeling niet gauw als prettig omschrijven maar doe dat toch omdat ik voel dat er zorgvuldig en met aandacht wordt gewerkt
De mondhygiënist Zohra was erg aardig en zei precies wat ze ging doen. Met haar techniek heb 8k nergens last van,ook niet achteraf. Wat bij de vorige behandelingen vaak wel het geval was.
Ik stel mijn tandarts bezoek altijd zo lang mogelijk uit. Maar de controle is weer goed goed gegaan. Het wordt altijd goed gecontroleerd met zo min mogelijk pijn
Vriendelijk en efficient
Bij Tandheelkundigcentrum Blixembos wordt je met aandacht en deskundigheid benaderd. Daardoor voel je je veilig en ga je ontspannen een controle of behandeling in.
In verband met corona werd gevraagd om niet te vroeg te komen. Maar vervolgens moesten we ongeveer 20 minuten wachten. En naar het leek waren ze ons vergeten...
Vakkundig geholpen
Als goed uitgelegd en goed behandeld
Kom er al sinds mijn jeugd. Altijd een fijne behandeling, goed advies en transparant begroting en kosten.
Mijn behandelingen bij mond hygiëniste vind ik altijd erg spannend. Maar door de manier van werken van Colette en hoe ze is gaat het altijd goed. Ze neemt alle tijd en luistert erg goed naar haar patiënten (spreek ook namens mijn zoon) Ze houdt erg rekening met hoe ik me voel. Echt een topper die Colette!
Iedereen is altijd heel vriendelijk en de tandarts is gewoon goed en zelfs de kinderen gaan er graag naartoe :)
Heel goed, rustig alles uitgelegd, stelt je erg op je gemak. Ik vond dit allemaal zeer prettig! En zag er daarna weer heel goed uit. Preventie assistente was Colet.
Prima tandarts, Frank Verhaegh!
Fijn in de omgang, professioneel en vriendelijk. Ook met kinderen. Alleen mijn tandarts is altijd te laat. Ik plan altijd de 1ste consult van de dag. Maar standaard kunnen we pas 10 minuten later binnen, omdat ze er nog niet is. Dat is wel een irrtatiepuntje, omdat ik vind dat afspraak is afspraak is en dus ook op tijd aanwezig. Ik kan ook niet 10 minuten later een meeting instappen.
mijn ervaring is altijd goed ,altijd de zelfde behandelend arts .
Vriendelijk, kundig en alles telkens weer goed geregeld
De praktijk ziet er altijd tip top uit. Het personeel is erg vriendelijk, toegankelijk, en behulpzaam. De tandartsen etc. zijn erg kundig!
Ik twijfel altijd of ik de tandarts wel kan bellen als er iets gaande is met mijn tanden. Nu belde ik maandag ook na twijfel, kon dinsdagmiddag terecht. Mijn probleem is perfect opgelost. Mijn dank!!
Gelukkig werd deze keer van tevoren aangegeven dat er een wachttijd was van 10 tot 15 minuten, dat is een stuk prettiger dan dat je dat niet weet.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!