nette praktijk
Fijne service van het gehele personeel, maar een afspraak begint wel vaak later. Persoonlijk had ik een afspraak om 8.00 ('s ochtends) en werd pas om 8.20 geholpen. Dat zou naar mijn mening wel beter mogen.
Prettige sfeer, duidelijk en vriendelijk personeel.
Zeer prettige tandarts.
Alle medewerkers erg aardig en vriendelijk behandelaar(s) meedenkend en kundig assistenten proberen altijd afspraken zo passend mogelijk te plannen.
Zeer goed deskundig team en zeer fijne tandarts
Stuk van mijn vulling afgebroken en ging twee dagen ernaar op vakantie. Gebeld en kon daags ernaar komen. Kort ernaar netjes teruggebeld door receptie dat ik zelfde dag nog kon daar een plaatsje vrijgekomen was. Dit paste helaas niet in mijn eigen planning.
Goed en snel geholpen door aardige mensen in een schone praktijk
Het ondersteunend personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Verder vind ik Paul Tielbeek een prettige tandarts en heb ook vertrouwen in zijn kennis en kunde. Hoewel ik niet graag heb dat er dingen in mijn mond worden gedaan, is het voor mij dan wel belangrijk dat het goed gebeurd en met enige uitleg.
Altijd prima
Zoals boven al vermeld ben ik ca.35 jaar bij Paul Tielbeek onder behandeling. Als dit om welke reden dan ook niet prettig of vakkundig zou zijn , dan had ik natuurlijk een andere tandarts genomen .
Goede tandarts, Noortje van Houts, denkt mee is eerlijk en reëel.
Tevreden over de behandeling
Je hoeft niet lang te wachten voordat je aan de beurt bent. Hierdoor kan je dingen makkelijk plannen. Er wordt verder goed werk geleverd waardoor je weer een stralend wit gebit hebt.
Fijne praktijk waar je met kleine spoedvragen altijd terecht kunt.
Snel en goed vakwerk. Minpuntje, Als rolstoeler wel bij voordeur problemen, moet wachten totdat er een andere patiënt de deur opent. Of je moet mobiel bellen naar de receptie om binnen te komen. Tip! Zorg voor een deurbel.
Mijn bezoek aan tandarts Verhaegh was zoals altijd uitstekend. Een goede, fijne tandarts die mijn gebit goed bijhoudt.
Prima geholpen
Goede ervaringen met goede tips voor mondverzorging.
Ben al jaren bij deze praktijk en dat bevalt me goed , veder geen klachten
Het is altijd goed bij het tandheelkundigcentrum binnen te stappen. De sfeer is goed, iedereen is vriendelijk, je voelt je er meteen thuis!
Superservice, snel en vakkundig geholpen
Kundig, vriendelijk, grondig
Mijn ervaringen zijn altijd goed geweest. Geen problemen
Heel prettige ontvangst en vriendelijke medewerksters.
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!