Omdat Janine er niet was, wegens ziekte, kreeg ik een andere mondhygiëniste, op zich niet erg. Ook een hele aardige mevrouw, maar helaas met een andere behandeling/ methode! Ik vond het een verschrikking, kan ook aan de nieuwe stoel liggen, alles spetterde rond, ik kreeg al dat water, speeksel niet weg geslikt. Het papieren doekje om m'n nek, was kletsnat. Volgende keer, hoop ik op de oude manier behandeld te worden, deze methode, vond ik echt niet prettig.
Komen er al jaren, top service, top behandeling voor volwassenen en kinderen
Bij elk bezoek voel ik mij gezien en gehoord door de medewerker. Persoonlijke benadering en huiselijke sfeer is prettig. Goede vakkennis. Complimenten. Aandachtspunten: wachtruimte voelt kil en sfeerloos. De glazen ruit voor de receptie voelt heel onpersoonlijk. Wellicht kan hier na de Corona naar gekeken worden.
Zeer vriendelijke professionele medewerkers en tandartsen, nemen de tijd om uitleg of advies te geven.
top
Noortje is gewoon een leuke tandarts en ze heeft ook een leuke assistente.
Een zeer prettige ontvangst in deze praktijk waar ik de eerste keer kwam. Er werd ruim de tijd genomen en baar mijn idee kundig gewerkt. Een verademing in vgl met de vorige praktijk waar ik was.
Heel goed met kids ( 3 en 5 jr). Luistert goed en geen goed advies, professioneel
Snel, professioneel en vriendelijk
Afgesproken tijd, vriendelijke mensen en men neemt de tijd voor je.
nvt
Zeer goed en duidelijke uitleg
I am normally nervous visiting the dentist, but i am at ease visiting. Also my daughter (5yrs old) is looking forward to her visits :)
Kom hier al jaren. Al die tijd nog nooit een probleem gehad. Verder word ik altijd vriendelijk te woord gestaan.
zeer vriendelijk, kundig en stellen je gerust nemen de tijd voor je en behandel je menselijk. zeer kundig .
zeer prettige man om door behandeld te worden
Fijne deskundige tandarts
Word goed betrokken bij het geen wat de dr. Constateerde
Vriendelijk en geduldig. Legt precies uit wat de bedoeling is van elke handeling en dit geeft rust bij spanning.
Professionele organisatie.
Deskundig geholpen
prettig, vriendelijk en kundig geholpen
Werd bij binnenkomst via info blad op de hoogte gebracht wat te doen. Ook via een mail werd ik op de hoogte gebracht wat er van mij werd verwacht.
Na de intake reed ik met een omweg stralend terug naar huis. Nu weer goede ervaring, tips, meedenken ivm liplezen. Zeer kundig en lief. Bedankt ☺️
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!