Snel en deskundig
Professional en vriendelijk
Lof voor mijn mondhygiënist Caitlyn en tandarts Lisette. Altijd vriendelijk en belangstellend. Kundig in hun vak en men weet de mensen op hun gemak te stellen.
Behandelaar is zeer vriendelijk en betrokken.
Vriendelijke assistent en een vriendelijke tandarts. Helemaal oké
Fijn dat de tandarts niet alleen deskundig is in zijn vak, maar ook goed is in communicatie.
Prettige sfeer. Fijne tandarts.
Heel goede ervaringen g
Stellen je op je gemak zeker als je een angsthaas bent zoals ik ben
Kundigeheid, pijnloos, begripvol, stelt je op je gemak door met je in verbinding te blijven tijdens de behandeling. Super gewoon!!
nog steeds tevreden over de behandelingen en de deskundigheid
Ik ben erg tevreden over mijn tandarts. Professioneel en alle tijd.
Goed, zeker vriendelijke, kundige tandarts met goed inlevingsvermogen.
De eerste keer bij deze dame ze was goed in haar uitleg en behandeling
Nood aan de man toen een kies afbrak. Dat heeft de tandarts goed opgelost.
Wordt altijd op mijn gemak gesteld en veel aandacht aan besteed.
Ik ben over het algemeen heel tevreden. Klantvriendelijkheid scoort hoog. Ik kon direct terecht met mijn vraag met pijn. Minpuntje: de wachttijd ( 4 weken) tot behandeling van mijn pijnklacht ( plaatsing noodkroon/ plaatsing nieuwe kroon).
Altijd vriendelijk personeel, het is altijd schoon en de tandarts zelf is altijd rustig en geeft je altijd aandacht. Hij geeft je altijd een gevoel dat als je in de stoel zit je in goede handen bent. En dat is ook zo.
Prettig geholpen
Noortje van Hout is erg betrouwbaar, vakkundig en persoonlijk in haar aanpak. Ze gaat nauwkeurig en zacht te werk en dat stellen we zeer op prijs. Vandaar dat we vanuit Geldrop graag bij haar in de stoel komen zitten.
Altijd vriendelijk naar wens geholpen.
Professionele service met een persoonlijke touch. Erg goed geholpen!
Patient vriendelijk
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!