gewoon een geweldige technieker
Ben snel en naar tevredenheid geholpen.
De tandtechniker had een luisterend oor naar mijn wensen en had naar mijn inzicht veel vakkundige kennis om mijn wensen te doen uitkomen
1 jaar lang geweest voor kunstgebit geweldige behandeling Robin is echt top
Zeer tevreden, neemt de tijd en legt alles duidelijk uit
Vriendelijke ontvangst en vakkundig geholpen met een duidelijke uitleg.
Goede behandeling erg professioneel, en prachtig eindresultaat.
Kan niet beter
Ik was nerveus en jullie stelde mij gerust. Heb niets gevoelt tijdens de behandeling. Alleen met hechtingen verwijderd hadden de dames me best pijn gedaan dat vond ik niet zo fijn.
Was een hele goede keuze van mij om hier naar toe te gaan, super goed geholpen, heel behulpzaam en vriendelijk en hele goeie service
De kwaliteit van de begeleiding en zorg door dhr. Ching Liu was zeer goed. Ik ben uiterst tevreden over het eindproduct.
Nemen alle tijd om prothese aan te meten en af te stemmen
Ik ben hier erg goed geholpen
goede service
Behulpzaam en duidelijk in wat er ging gebeuren
De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. En alles is even schoon. Deskundige mensen die hier aanwezig zijn. Ik ben zeer tevreden over TPB.
Vriendelijke ontvangst en professionele behandeling. Heel goed.
Wordt goed geluisterd en nemen alle tijd voor je. Het resultaat is een gebit wat héérlijk zit en ik kan zonder moeite alles weer eten. De nazorg is prima en je wordt, ondanks de drukte, snel geholpen om dit te verhelpen.
Goede uitleg over wat er gaat gebeuren
Zeker aan bevelen
Prettig
Zeer goed behandeld
Uitstekend!!
Aardige mensen en een goede service.
Geweldig goed geholpen en wat zijn ze daar lief en aardig!!