Uitstekende persoonlijke begeleiding
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen.
Voor ik een afspraak kon maken was ik 1,5 jaar niet op controle geweest. Dit kwam door problemen in de praktijk. (tandartsen tekort) Ik betaal wel het volle bedrag bij mijn zorgverzekeraar. Dit heb ik onprettig ervaren. Ik hoop weer vertrouwen te krijgen dat het vanaf nu weer goed gaat lopen. Ik zal vrienden en familie niet adviseren om naar de steense brug te gaan voor ik er zelf weer een goed gevoel bij krijg.
Geweldig rustig op afspraak
Klantvriendelijk, duidelijk en een goede service
Zoals altijd alles op de afgesproken tijd en de controle e.d. goed uitgevoerd.
Zoals het hoort
Deze jonge Tandarts legde alles uitstekend uit, mogelijkheden en wat haalbaar was of niet.. Uiteindelijk moesten wortel voor wortel getrokken, maar de wijze waarmee, de rust en overtuiging en het uiteindelijk resultaat…top! Geen wondpijn of na-pijn gehad. Toppertje !
Vriendelijk personeel en goede uitleg bij iedere handeling. Geen lange wachttijd.
Vanwege een binnenkort te ondergane open hartoperatie is mijn gebit grondig nagekeken . Ook zijn er foto’s gemaakt. Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldige behandeling.
behandelingen oke sfeer slecht, steeds wisselend personeel wachttijden drama
Ik had een nieuwe tandarts en ze stelde zichzelf niet eens voor. Had ook ineens 5 mankementen die pas na 5 maanden verholpen kunnen worden
Al jarenlang patiënt zelden tot nooit klachten altijd een goed antwoord op vragen en goede informatie
goed alleen de receptioniste vond ik niet zo vriendelijk maar is mijn mening!!
je voel je bij deze tandarts op je gemak .heel vriendelijk
Na controle bleek dat er twee vullingen vervangen moesten worden. Bij thuiskomst was er een vervolgafspraak hier voor gemaakt, maar liefst 5 maanden later. Dan vind ik eigenlijk onacceptabel. Dan is het weer tijd voor een volgende periodieke controle.
Goede zorgverlener
Ondanks het onprettige karakter van wat voor behandeling dan ook, voel ik mij toch steeds ontspannen. Waarschijnlijk door de doelgerichtheid waarmee wordt gewerkt - dat geeft vertrouwen.
Een geweldige tandarts met geweldige medewerkers.... Ik kan u rustig vertellen dat ik er nooit tegenop zie om naar de tandarts te gaan, omdat hij kundig is en menselijk....... En ook mijn autistische zoon vindt de tandarts geweldig, ook hij vindt het nooit erg om naar tandarts Picavet te moeten gaan.... Hij bedankt hem zelfs nog hiervoor als de behandelijk ten einde is.........
Wel jammer dat er vorig jaar een personeelstekort was. Maar kon nu wel snel terecht voor het behandelen van een losse vulling.
Tevreden
Duidelijke uitleg en goed geholpen
De vriendelijkheid van de assistente kan wel beter.
vriendelijk
Vriendelijk ontvangst. Duidelijke uitleg en advies.
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!