Altijd vriendelijk en correct. Vakkennis prima
Goed en vriendelijk
Zeer tevreden over tandarts Claudia, ze neemt de tijd als je vragen hebt en denkt met de klant mee, wat ik zeer op prijs stel.
De praktijk ziet er modern en hygiënisch uit, vriendelijk personeel en meerdere mensen worden tegelijk geholpen.
zeer prettige tandzorg praktijk!
Goede, prettige behandeling door zowel assistent als tandarts. Helaas mijn bril niet afgezet waardoor er spetters op zitten. Nadeel is wel dat er vroeger door Ilse tijd was voor persoonlijke aandacht. Nu komt de tandarts kort, doet haar controle en is zo weer weg. Oppassen dat patiënten geen nummers worden.
kundige, vriendelijke en moderne praktijk.
zeer goede service.
Er wordt altijd voldoende tijd aan ieder gegeven en vragen worden beantwoord.
soms lang wachten aan de telefoon voor dat je aan de beurt bent
je wordt altijd vriendelijk geholpen,en ze zijn zachtjes in je mond
Prima en vlot behandeld
zorg is goed bereikbaar per telefoon is een ramp
Kwaliteit is prima: een 8 Wachttijden zijn echt te lang: onvoldoende vandaar een 5
Ik ben zeer tevreden
Prettige en kundige mensen, fijne sfeer.
Geweldig dat ik toch even tussendoor kon komen om van mijn kies de scherpe randen te laten halen. Reparatie volgt nog.
Lange wachtrij bij telefonisch contact, voordat je receptioniste aan de lijn krijgt. Persoonlijke benadering. Je wordt gerustgesteld. Professionele houding.
Ik word altijd netjes te woord gestaan, er word super met angst omgegaan en ze geven prima uitleg!
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!