Het zou heel handig zijn dat er ook afspraken 's avonds mogelijk zijn. We hebben het met ons allen steeds drukker en voor mpersoonlijk betkent het geen inkomen als ik bij jullie zit. Je zou kunnen kijken naar verschuiving van werktijden voor 1 a 2 dagen per week.
Mijn zoon moest voor z'n beugeltraject meerdere tanden laten trekken. Tandarts vertelde stap voor stap heel rustig en duidelijk wat hij ging doen. Stelde mijn zoon hierbij op zijn gemak. Mij n zoon heeft dit als fijn ervaren.
Aardige mensen , begripvol
vaklui en alles goed en duidelijk geregeld.
Heb best goede ervaring met de praktijk Het enige waar ik iets op aan te merken heb is dat de tandarts beter en volledig de behandeling uitlegt en wat er evt allemaal nodig is en evt alternatieve voor de rest dik te vrrden
1.van te voren een berichtje om het niet te vergeten .TOP 2.gezellige receptie en wachtruimte . 3.En last but not least : een vriendelijke en -ik verwacht niets anders - een deskundige behandeling
Vriendelijk, klantgericht en professioneel.
Korte wachttijd, een hele verbetering. Was in het verleden nog wel eens anders. Moest je ondanks afspraak soms half uur of langer wachten. Vriendelijke medewerkers.
mijn ervaring in de loop der jaren met deze tandartsen pratijk is uitstekend ,profesioneel en vriendelijk.
vriendelijk en professioneel
Goeie service
Vriendelijk en erg behulpzaam
Vriendelijk en zakenkundig. Goede service.
Door een trauma op een heel ander gebied helaas ook grote angst voor de tandartsbehandeling gekregen.. Wat bij andere tandartsenpraktijken niet lukte heeft tandarts Klaudia en assistente Lotte wel voor elkaar gekregen met heel veel geduld en aandacht!
Goede adviezen omtrent gebitsverzorging en antwoord op mijn vragen.
Mooie praktijk met vriendelijk, zorgzaam en kundig personeel
als bange klant wordt je gerustgesteld
Ik ben zeer tevreden en heb jullie al aanbevolen bij bekenden. Niet te lange wachttijden in de wachtkamer, als ik een afspraak maakt kun ik meestal vrij snel komen, goede tandzorg en goede uitleg en iedereen is vriendelijk. Hierdoor voel ik me op mijn gemak en dat is ook belangrijk.
Nette, vriendelijke en goede behandeling.
Netheid, vriendelijke ontvangst, goede uitleg. Kortom....heel goed 'behandeld'.
ik kwam voor meer informatie voor implantaten voor kunstgebit en weet nog evenveel als voor ik kwam, ben alleen ingeschreven als nieuwe patient en je mag me terug uitschrijven.
Klantgericht
Klantvriendelijk, professionele mondhygiënistes.
Ik ben tevreden over mijn behandelingen
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!