We zijn heel tevreden
Snel geholpen, vriendelijke tandarts
De dienstverlening die wordt gegeven is prima in orde. Er wordt gekeken naar een geschikte datum voor een afspraak en alternatieve mogelijkheden worden ook gegeven.
zeer tevreden
Deskundig en professioneel met een positieve ervaring weer naar huis.
goed, snel geholpen enkel moet je lang van te voren de afspraak vastleggen.
Ik ben erg prettig ontvangen en behandeld.
omdat ik zelf heel tevreden ben
tevreden en wordt rekeningen gehouden met bijzondere omstandigheden
Ik ben tevreden.
Ik heb een grote tandartsangst. Door de steeds wisselende tandarts assistentes en het soms lang moeten wachten in de stoel voor de tandarts er is wordt mijn angst er niet minder om. De laatste keer moest ik lang wachten met zo'n flap op mijn mond waardoor ik in paniek raakte en er voor koos mijn tand te laten trekken. Dit is ook de reden dat ik mijn controle heb overgeslagen. Ik heb een stukje vertrouwen verloren. De twijfel is groot of ik niet naar een speciale angst tandarts zal gaan. Nu ben ik toch pas weer bij de praktijk geweest omdat er een kroon afbrak, ik kreeg toen een andere tandarts, die rustiger overkwam. Ik hoop dat ik daardoor weer wat vertrouwen terug krijg. Dit gaat niet over de technische kwaliteit van de tandartsen want die is goed!
Ze hebben goed hun best gedaan, had een ontstekende tand hebben ze die dag nog gereinigd en nieuwe vulling in gedaan
Zeer tevreden, helpen zeer goed bij angst voor tandarts.
Ze gingen heel goed met me om ondanks ik zo bang ben voor de tandarts.
Goed geholpen
Door klachten aan tandvlees direct voor behandeling mogen komen. Dat was super. Ontevreden over controle door tandarts, zij maakte zich niet kenbaar, keek heel erg kort in mijn mond en was weg!
Geduldig, voorzichtig
Perfecte service, uitstekende zorgkwaliteit ,zeer klantvriendelijke omgang.
goede behandeling
Goede kwaliteit, zorgvuldig, correct
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!