Goede ervaring, altijd vriendelijk en duidelijk. Jammer dat onze tandarts vertrekt. Succes in de toekomst.
Na een half jaar kunnen ze nog niet eens een vervolgafspraak maken in 2 weken tijd.....
Goed geholpen , duidelijke uitleg.
Ik, met toch wel angst voor de tandarts werd hier heel fijn geholpen en benaderd. Een verademing
Zeker aan te raden
Door de corona crisis vind ik het contact met de medewerkers heel koel en afstandelijk. Begrijpelijk maar als je ziet wat de maatregelen op landelijk vlak voorstellen,vind ik de handelingen in uw praktijk een beetje overdreven. persoonlijk heb ik er geen probleem mee. Maar het verschil met de buitenwereld is te groot.
Vanaf binnenkomst tot weer buitengaan prima geregeld. Altijd duidelijkheid en vriendelijk personeel! En dit alles binnen loopafstand :-) Helemaal top, voor mij!
Goede en serieuze behandeling
Ik voelde dat men nu nog vriendelijker was dan voorheen!
Zie hierboven.
Idem boven
zeer goed staan altijd voor je klaar als er een probleem is
Vakkundige mensen, altijd vriendelijk en geruststellend. Ga ( bijna ) met plezier naar de Tandarts
Wel een omvangrijke ervaring vanwege de corona.
gebroken kies. gebeld en snel geholpen voor noodreparatie, vervolg komt er snel aan. vriendelijk personeel
Ik heb het gevoel dat tandzorg goede medewerkers in dienst heeft
Voor mijn controle werd ik geholpen door een mondhygiëniste en ik was hierover zeer tevreden. Ze heeft me goed geholpen en goed advies gegeven. Ik was hier heel blij mee. Verder werden de coronamaatregelen goed in acht genomen en was ik snel aan de beurt.
Vlotte behandeling
Mijn enige bezwaar was altijd de bereikbaarheid maar dat is ook al sterk verbeterd en wat ikfijn vindt is dat je altijd kunt overleggen
Prima kwaliteit tandzorg!
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!