Prima tandzorg
Bij acute tandpijn kon ik snel een afspraak krijgen. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg informatie over de behandeling
Claire Picavet was vriendelijk. Helaas lang wachten (+6 maanden) voordat wij terecht konden.
controle en tandsteen verwijderd en nu is het wachten op gaatjes vullen.
Ben zo jaren geleden over mijn angst heen gekomen door het vertrouwen van mijn tandarts...
Een nauwkeurige behandeling Er wordt netjes gewerkt Goede service
Wat ik ervan verwacht had dat is gebeurt.
Voorkeur gegeven aan periodieke controle door tandarts ipv mondhygieniste, dit betekende wel een langere wachttijd voor een afspraak wat ik geaccepteerd heb. Op de dag van afspraak alsnog controle door mondhygieniste ???? Dit had vooraf gemeld moeten worden !
Altijd vriendelijk en alles wordt goed uitgelegd. Enige nadeel vind ik is dat je altijd terug moet komen voor een nabehandeling.
mijn ervaring is dat je altijd zolang moet wachten tot je aan de beurt ben . kan wel tot meer als een half uur uitlopen . was vroeger bij mevrouw Neve bijna nooit . Meschien de tijden beter plannen . kan het cijfer naar een 8 of 9
Goed en altijd vriendelijk.
Heel tevreden over de tandzorg. Iedereen erg vriendelijk.
Jullie werken accuraat en veilig. Ik hoef nooit lang te wachten en de behandeling is snel en professioneel.
Uitstekende service, zoals ik gewenst ben bij de Steense brug. De hoeveelheid voor informatie zou wat minder kunnen. Je wordt gebeld, gemaild, kaartjes. En dat niet één keer maar meerdere keren. Iets te veel van het goede.
Was een goeie ervaring om bij weer bij de tandarts te zijn alles was goed
De vragenlijst vanwege corona was nogal uitgebreid.
Goede corona maatregel Door de goede timing Geen wachttijd gehad Alles steriel Ik mis enkel het spoelen en dan voelen je tanden net iets minder fris aan Maar zeer begrijpelijk helaas
Vaak als ik op controle ga en er tandsteen verwijderd word, word het niet goed verwijderd en zit er nog tandsteen.
Problemen met mijn afgebroken tand.
Wanneer men naar de tandarts gaat verwacht je dat je geen klachten hebt want anders bel je je afspraak af. Tevens niet vind kunnen dat de tanden niet kunnen gepoetst worden aangezien schoolgaande kinderen rechtstreeks van school komen. Ook deed de termometer het niet.
mijn ervaring was prima.
Jammer dat het maken van een afspraak zo lang duurt, maar dat is door de omstandigheden ingegeven. Verder is alles prima verlopen. Vriendelijke medewerkers!
Professionele en vriendelijk zorg
Deskundig en snel geholpen.
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!