Tot 2 keer tijdig aanwezig bij mijn afspraak. 1 afspraak stond om 08h00 zelf dan 20 min wachttijd. De vervolgafspraak was 30 min wachten. Informeer de mensen tijdig!
Na een haperend begin( ik ben een nieuwe cliënt) goed geholpen,
In COVID 19 tijdperk is alles anders. Er was genoeg aandacht geschonken en veiligheid en hygiëne. Looprichting en voldoende ruimte om afstand te bewaren.
geen opmerkingen, alles verlief vlot.
Zie boven
Enkel positieve ervaringen al vele jaren, en zeer vakkundig advies bij diverse behandelingen. Top praktijk!
Ik werd netjes geholpen en geadviseerd.
Goed geholpen
Een bezoekje aan de mondhygiënist is hier altijd prettig en het resultaat is een super schoon gebit.
Ik ervaar mijn halfjaarlijkse controle als erg prettig. Ik woon in Axel, maar kom als sinds mijn kinderjaren bij tandartsenpraktijk DeSteenseBrug en ben zeer tevreden. Bij binnenkomst voel ik me op mijn gemak en ik wordt altijd netjes te woord gestaan en op tijd geholpen. Ook ervaar ik mijn behandelingen comfortabel, vakkundig en hygiënisch.
Tandarts Picavet zorgt al 25 jaar met veel warmte en een vriendelijk woord voor mijn gebit. Men kan zich niet in meer vakkundige handen wanen.
Enige kritiek is het soms ietwat lang wachten bij aankomst. Maar verder goede zorg. Ook voor mensen die wat angst voor de tandarts hebben.
Zeer correct betreffende afspraken. Vriendelijke behandeling door mondhygieniste, en vakkundig.
Alles naar wens verlopen. Jammer dat door coronaperiode achterstanden zijn op gelopen en het wat langer duurde dan normaal om een afspraak te maken. Hierdoor duurde de behandeling van de mondhygieniste ook wat langer dan dat ik gewend was. Maar prima geholpen en uitleg over de behandeling en vervolgtraject.
Kortom goed al wacht ik nog wel op de toegezegde begroting
Ben prima geholpen!
geen
Zo houden.
Mijn ervaring schrijf ik als volgt: Men neemt de tijd om alles goed duidelijk te maken wat de behandeling is en hoe ze het gaan doen.
Goed vanwege de Corona, de behandeling prima.
Rustig binnenkomen, meteen herkend worden, goede hulp en goede tips. Dit maakt alles als geheel goed.
Behandeling ik ben zeer tevreden super goed geholpen en in de toekomst zie ik alleen maar goed in dus ga zo door.
Wat ik eerder aangaf. Ik was als de dood voor de tandarts naar aanleiding van opgedane ervaring gedurende mijn jeugdjaren. Wortelkanaalbehandelingen zonder verdoving om te kijken of de zenuw wel of niet 'dood' was.
Ik heb het al aangegeven
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!