Het feit dat de tandarts ook zo flexibel was dat zij een bijkomend probleem aan mijn gebit ook heeft verholpen zonder weer een afspraak over lange tijd , Communicatie was goed . kortom ik ben blij met de nieuwe tandarts Claire
Het was weer een overwinning voor mezelf om naar mijn afspraak te komen. Dit mede dankzij de assistente en de tandarts, is het heel goed gegaan. Er was begrip voor mij en ook veel geduld. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Nu maar hopen dat ik de volgende keer niet meer zo gespannen en zenuwachtig zal zijn.
Men luistert naar je, geeft raad ivm de verzorging van je gebit.
Mijn zoon heeft al 3 keer gebeld voor maken van afspraak, hij wordt terug gebeld, na maand nog niet gebeld. Mijn dochter moet voor beugel gemiddeld 20-30 min wachten. Ik zelf heb laatste keer 3 kwartier moeten wachten. Heb contact gehad hierover, verwezen naar site, ingevuld maar nooit meer iets gehoord. Jammer!
Eenrichtingsverkeer; onvoldoende dienstverlening, niet flexibel
Ik kom al jaren in de praktijk en ik ben altijd naar tevredenheid geholpen door de tandarts en de mondhygiéniste.
Oké
Alleen is het voor mij een groot probleem om lang plat te liggen omdat ik een zeer slechte rug heb . Daardoor kon de mondhygieniste haar werk niet afmaken.
Mijn zoon ging naar de praktijk met het idee dat er een gaatje gevuld zou worden. Hij was vanaf de avond ervoor best nerveus. Later bleek dat er alleen gekeken werd en hij pas over TWEE maanden het gaatje kan laten vullen
Ik heb nog nooit zo’n relaxte behandeling gehad met passie en kunde . Ik wil verder altijd behandeld worden door tandarts Picavet Alleen de assistente vond ik minder klant vriendelijk .
Er moesten 2 kiezen gevuld worden; amalgaan vullingen eruit. Al met al redelijk arbeidsintensief met plaatsen van coffermat e.d. Vraagt wel wat van je uithoudingsvermogen als je bijna 1,5 uur met je mond open dient te moeten liggen. De day after was ik erg moe en voelde een soort naweëen van de verdoving. Was een beetje suf de hele dag. Nu na 48 uur merk ik d de vullingen wat ruw zijn en of er etensresten aan de vulling blijven plakken. Zit continu met m'n tong in de vulling te foeteren. Zou graag wat extra polijstwerk willen verkrijgen.
Prima, goede behandeling
Ik vond eigenlijk alles supergoed geregeld Ik ben iemand die best wel angst heeft bij de tandarts maar bij deze tandarts voel ik mij echt op mijn gemak
Zeer goed team, super materiaal en weken zeer efficient. Vriendelijk en duidelijk wordt er gecommuniceerd. Groot nadeel de geweldige lange wachttijd!!
Goede mondzorg met alles onder 1 dak. Helaas zijn de wachtijden wel veel te lang maar daar wordt vast aan gewerkt
Er was een nieuwe tandarts en ik was daar erg tevreden over. Ze stelde me op me gemak en legde alles goed uit wat ze bij me ging doen. Met deze methode was ik veel minder bang en volgens mij is dit voor de tandarts ook veel prettiger om haar werk goed te kunnen doen.
Het is een fijne praktijk waar je altijd vlot en goed word geholpen. Sinds een tijdje is er een nieuwe tandarts C. Picavet waar ik heel blij mee ben. Ze doet haar werk erg goed en heeft veel geduld en begrip. Ik ben iig superblij met haar als tandarts.
Prima!
Mijn ervaring is bijzonder goed omdat de ontvangst vriendelijk is en bij de behandeling wordt alles goed en rustig uitgelegd wat ze gaan doen. Ik weet alleen niet meer wie mij behandeld heeft, ik dacht Klaudia.
ik word elke keer goed geholpen
Een fijne praktijk. Goed behandeld.
De sfeer in de praktijk, de benadering van de patiënt door de assistentes, maar bovenal de grote (des)kundigheid van de tandarts maken van een bezoek aan de Steense Brug geen punt om tegen op te zien!
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!