Mijn afspraak stond op 10.20 uur , iets na 9.00uur wordt ik gebeld of ik 10 minuten eerder kan komen, geen probleem natuurlijk , dus was ik netjes om 10.05 uur aanwezig… toch is het dan nog tot 10.40 uur dat ik in de behandelkamer wordt geroepen??? Hier volgt een aangrijpend besluit (voor mij toch) dus komt er een vervolgafspraak …. 23 november pas !!! 2 maanden later…. Dit vind ik vreemd en zeer onpersoonlijk…. Mijn tandarts trauma ervaringen zijn bekend in de praktijk . Op deze manier heb ik wel 2 maanden de tijd om mijn besluit te overdenken …
Erg tevreden
Goede uitkwg
gewoon goed
Zeer tevreden over mijn tandarts al jaren, maar niet over planning en communicatie. Woensdag diagnose gesteld en dag later om half 10 behandeling gepland. Om half 10 in behandelkamer, maar half uur in stoel zitten wachten op tandarts. Tevreden over behandeling. Daarnaast communicatie per mail dat dienstverlening hoog in vaandel staat, maar bij tekort aan tandartsen en lange wachttijden heb ik daar vraagtekens bij. Voldoende te verbeteren
Fijne tandarts, zeer goed geholpen.
Wij zijn steeds goed geholpen geweest om onze tanden en gebit gezond te houden. Mogelijke problemen werden keurig en vakkundig hersteld. Ook de receptionistes zijn vriendelijk en behulpzaam.
Na stoppen van tandarts neef mijn tanden toevertrouwd aan dhr picavet,wat nu bijna 40 jaar is,steeds tevreden geweest over zijn kunnen,en “na al die jaren”ook nog altijd zijn motivatie en gedrevenheid om iedere keer het werk zo goed als mogelijk af te leveren,bedankt voor deze vele jaren. Een tevreden patient.
door de assistente en tandarts p een rustige manier behandeld op een rustige manier behandeld.
ik kon na dat er een vulling uitgebroken was de zelfde dag nog bij de tandarts terecht, die heeft mijn tand netjes gerepareerd, ik ben er heel blij mee.
Ik zit al jaren bij de steense brug en dat bevalt me prima
Heel goed
De wacht tijden zijn enorm lang. Voor de 1e x gaatjes laten vullen. We zijn een week verder en mijn tanden doen meer pijn dan dat ze daarvoor deden .
Wel jammer dat mijn verplichte controle niet is uitgevoerd
Ik wilde graag naar tandarts omdat het een tijdje geleden was. Toen ik belde kon ik toevallig die zelfde dag nog. Tandarts was erg professioneel, aardig en behulpzaam.
Omdat Tandarts Claire het op zich genomen heeft om mijn gebit de verzorging te geven die nodig is. Nadat de mondhygiëniste niet meer in dienst is, dreigde dit helemaal fout te lopen. Daar wil ik haar nogmaals voor bedanken. Mvg. Herta Leeuws
Mijn eerste keer was een goede ervaring.
vanwege slechte bezetting wat personeel betreft is het lastig om het onderhoud aan het gebit te onderhouden. Momenteel een mondhygieniste die slechts 1 dag in de week aanwezig is. Ook de tandarts is erg weinig aanwezig waardoor mijn controle al een jaar geleden is en pas 11 oktober terecht kan. Op deze manier valt het niet mee om afspraken te maken
Ik ben al 17 jaar tot volle tevredenheid patiënt.
Vakkundig en professioneel geholpen.
Prima communicatie
Nooit heel prettig in de tandartsstoel, maar goede behandeling gekregen en uitleg gekregen voor de problemen
Ben op correcte wijze geholpen
Tragel 5
4564BC Sint jansteen
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!