Moest buiten wachten vanwege te volle wachtkamer in Corona tijd.
Sinds mijn kinderjaren bij dezelfde tandarts
Was erg droevig toen ik wortel moest laten slopen zag dat niet zitten. Toen is de behandelaar naar de arts gegaan en kon ik weg met antibiotica en geslepen kies...wel dat heb mij heel goed geholpen pijn is weg. Blij dat het eerlijke mensen zijn, als niet echt nodig is zeggen ze het eerlijk. Houdt dat vast! Steven
Erg belangstellend en meelevend
Secuur, professioneel. Kunnen er goed mee omgaan als je bang bent voor de tandarts.
Aardige medewerkers, ik kon zelf via de online agenda mijn afspraak verplaatsen naar een andere dag.
Mijn behandelaars nemen de tijd om de toestand van mijn tanden uit te leggen en advies geven. Prettig gevoel.
Ik heb vertrouwen in het oordeel van Bart Meertens en in de behandeling die hij heeft voorgesteld.
Patientvriendelijk, hygiëne en deskundig.
Vriendelijke bejegening en kundige behandeling.
Alles klopt!
Altijd vriendelijk
ik word gerustgesteld en er wordt goed gecommuniceerd.
Toegankelijke en duidelijke welkom voor de eerste keer. De afgelopen keer was mijn eerste keer aan jullie praktijk.
ik vind naar de tandarts gaan nooit heel fijn. Maar bij jullie in de praktijk, voel ik mij veilig en moet ik zeggen dat ik het zelfs gezellig vind Groetjes Lot.
Bram is welkom,maar Kees nooit laten gaan!
De dames van Nellestein zijn altijd vriendelijk en hebben kennis van zaken. Los van dat de tandarts (voor mij) geen pretje is maakt de praktijk Nellestein het bezoek al een stuk aangenamer.
Wij worden bij jullie altijd goed geholpen
Vlotte behandeling van tandarts en mondhygiëniste. Goede informatieverstrekking van tandarts en mondhygiëniste.
Prettige omgeving Vriendelijk personeel Professionele behandeling
Ik ben prima behandeld.
Goede ervaring
Ze zijn goed
ik wordt altijd netjes en vriendelijk behandeld
Gastvrije ontvangst en correcte behandelingen aan de balie
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.