Goed geholpen
tevreden
Vriendelijk personeel, wordt op tijd geholpen, waarbij eerst gekeken wordt wat de mogelijkheden zijn voor de desbetreffende behandeling
Werd gelijk geholpen en na 15 min was ik weer buiten
Ik had hier jaren geleden al naar toe moeten gaan.
Dik tevreden
Ik word altijd goed geholpen, er blijven geen vragen open.
Alles gaat efficient en grondig zonder dat het onpersoonlijk wordt. We kregen prima adviezen en hoewel er altijd een tijdsdruk is kregen we niet het gevoel dat er gehaast werd.
goede praktijk
Aardige en vakkundige mensen
Ze zijn altijd vriendelijk en laten je op je gemak voelen. Zeker voor mijn zoon die vrees had voor de tandarts heeft het heel goed gedaan omringt te worden door lieve en geduldige dames en heren. Heb verschillende tandartsen gehad maar ga hier niet meer weg.
Erg yevreden
Zijn er erg vriendelijk en de behandeling erg goed
Geen behoefte na jarenlange ervaring
Niets op aan te merken. Behalve de irritante jengelmuziek met schreeuwerige reclameboodschappen in de wachtkamer en de behandelkamer. Waarom kan het niet gewoon stil zijn?
Ik ben het niet eens met al het steriele gedoe omdat wij mensen bacteriën nodig hebben. Alles steriel houden is niet gezond.
Goede, prettige service. Duidelijke uitleg gebitsbehandeling en adviezen. Goede kwaliteit Covid maatregelen. Prima
Snel geholpen
Inmiddels ben ik al 20 jaar klant bij tandheelkunde Nellestein. Ik ben zeer tevreden over de deskundige zorg en aardige medewerkers.
In verband met Corona moest ik aanbellen. Ik werd heel vriendelijk binnengelaten. Ik kwam voor de mondhygieniste. Ik werd heel goed geholpen. Ze wilde me zelfs met een open deur helpen maar dat vind ik toch te ver gaan. Alles zag er goed uit.
Rustig, vriendelijk en professioneel.
wordt altijd prettig, vriendelijk en professioneel geholpen. Mijn gebit vaart er wel bij.
Kan alleen door technische termen de afrekeningen niet goed volgen.
Goede opzet van de kliniek, beperkte wachttijd. Goede verdeling tussen de mensen die verschillende handelingen verrichten. Zeer kundig personeel
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.