altijd goed
Professioneel, ervaring tandarts en heel aardig!!
Ik ben hier altijd goed geholpen, kan altijd snel terecht en word goed geadviseerd.
Ik had een afspraak bij Liesbeth, de mondhygiëniste. Zij is heel vriendelijk en legt heel duidelijk uit wat ze gaat doen. Als iets moet, dan moet het ook gewoon, daar is ze ook duidelijk in, maar dat vind ik juist fijn. Vakkundig, duidelijk en ze vraagt regelmatig of alles goed gaat. De tandarts (ik weet haar naam niet) kwam daarna. Heel aardig, kort gekeken en alles OK.
Het lijkt wel alsof je meer bent dan een patiënt.
Ik ben zelf best bang, ze doen er alles aan je gerust te stellen, geduldig, zonder je het gevoel te geven dat je niet de enige bent. Staan open voor je vragen.
Vervanging van de vullen door Ron Steenkist ging prima. Fijn, dat ik daarna nog bij de mondhygieniste kon komen
Mijn ervaring is dat medewerkers deskundig overkomen, vriendelijke en snelle actie als je een probleem hem=bt
Zeer professioneel
Op 23 februari kies gevuld dus dan zie ik wel.
Accuraat, vakkundig
Ik ben goed geholpen, alles was duidelijk en ik vond de tandarts & Mondhygienist hele nette mensen die hun patiënten een goed gevoel geven bij behandelingen. Top notch!!
Ik ben uitstekend en professioneel behandeld.
Ik word altijd zeer vakkundig en op een geruststellende manier geholpen. Voel me altijd volledig op mijn gemak.
Mijn vrouw en ik zijn al vanaf het begin bij tandheelkunde Nellestein en zijn altijd goed en zeer vriendelijk geholpen. We hopen er nog lang te komen.
Via diverse media herinneringen aan een afspraak (voor mij niet nodig maar heb begrepen dat ondanks dat er toch mensen zo maar weg blijven). Altijd uitstekenden en vooral vriendelijke behandeling.
Duidelijke uitleg vooraf en daarom een goede keuze uit de verschillende mogelijkheden kunnen maken.
Pijn onderkaak. Bellen. Direct afspraak zelfde dag. Behandeling onderkaak. Tevens jaarlijkse controle uitgevoerd. Voorschrijven medicatie.
Sinds ik een klein kind ben kom ik al bij deze praktijk. Ik ben nu bijna 40 en kom er nog steeds met veel tevredenheid. Mijn gebit is nog altijd in orde, dus wat mij betreft is Tanheeldkunde Nellestein een absolute aanrader.
Uitstekend geholpen door Ron Steenkist
alles was perfect, parkeerplaats is een probleem
werd heel fijn en goed geholpen
snelle en een top behandeling
Zoals altijd een bezoek wat men ervan mag verwachten. Een goede ontvangst, op tijd en fijn behandeld met persoonlijke aandacht.
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.