Prettige sfeer en professionele tandartsen
Ik ben al jarenlang patiënt bij deze tandarts praktijk naar volle tevredenheid en ik ben geen makkelijke patiënt een behandeling zorgt bij mij voor grote angst en stress. Maar de zorgzame medewerkers weten mij er altijd doorheen te begeleiden.
Vriendelijk, respectvol, professioneel. Goed luisterend naar problemen.
Snel aan de beurt, vriendelijke mensen, denken goed mee in kosten laten dekken
Gouden handen gewoon heeft deze tandarts! Geen pijn en dat zonder verdoving)
Leuk
Goede, duidelijke en vriendelijke behandeling door tandarts en assistente.
Ik heb alle antwoorden op mijn vragen. Ik wordt gerust gesteld voor en tijdens behandeling. Tandarts is genoeg tijd genomen. Goede uitleg en begeleiding naar behandeling. Dankjewel
Na een kanaalbehandeling wat problemen. Meteen mogen langskomen en er werd uitgezocht wat er aan de hand was. Fijn een snelle diagnose.
Word snel geholpen. Geen lange wachttijd
Fijn ontvangst, goed geholpen, duidelijke uitleg omtrent werkzaamheden
Ondanks dat ik de indruk heb dat het op in de praktijk op die dag erg druk was bleef dr. Steenkist en zijn medewerkers zeer rustig, vriendelijk en geconcentreerd aandacht aan je besteden!
De assistente die die eerst mijn gebit bekeek en schoonmaakte kende ik niet maar zij is een hele goeie deze moeten jullie in ere houden. Toen kwam Tessa en haar ken ik al een paar jaar zij is ook een hele aardige en geweldige Tandarts. Niets dan lof voor de mensen uit jullie Praktijk.
Mijn tandarts heeft weet van zijn vak, zijn assistent ook. Ze weten altijd mijn tanden te fixen
Mijn gebit was een 4 en sinds ik bij Tandheelkunde Nellestein ben is het nu een 7,5!
Tandarts Ron Steenkist is een geweldige professional. Altijd alles in één keer goed. Ik zit niet voor niets al vanaf 1985 bij deze praktijk.
Gewoon goed.
Mijn ervaring is gebaseerd op de behandelingen die ik bij Yvet Hooijschuur heb gehad!
ad 1. De voorlichting is zeer goed op papier en ook via YouTube. ad 2. De voorbereidingen en medicatie voor de behandeling subliem. ad 3. De eigenlijke behandeling zeer bekwaam en absoluut pijnloos. ad 4. De nazorg heel zorgzaam puntsgewijs op papier en kreeg ook een YouTube mee waarin Dr. Steenkist op zijn zorgzame, rustige en vakkundige manier nog eens persoonlijk punt voor punt uitlegt wat je beter wel en niet moet doen om het genezingsproces te bespoedigen. Kort samengevat Dr. Steenkist van Tandartspraktijk Nellestein is voor mij DR. STEENGOED ! Nogmaals dank, Mario Sanches.
Implantologisch Pijnloos vakwerk voor een prikkie zonnen in een blauwe tent leuk en frisse assistentie Dokter Steenkist; gouden vent. Toverlantijn alias Joost van Velthoven
Geen mogelijkheiden om afspraak te maken binnen 2 weken voor een " nood' situatie omdat geen tandarts in prakteijk er is.
vervelend dat u deze ervaring heeft. In principe is er elke dag een behandelaar aanwezig. Voor onze patienten maken we een spoedplek. Neemt u contact met ons op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen?
Dit keer stond een wortelkanaalbehandeling gepland bij Marcella. Ik ben erg fijn ontvangen door de baliemedewerker, waarna ik snel de stoel in mocht. Marcella legde zeer goed uit wat er allemaal ging gebeuren en tijdens de behandeling vroeg ze regelmatig hoe het ging. Marcella kwam er kundig over, en het was fijn om bij haar in de stoel te liggen.
Prettig en klantgericht
Vriendelijke medewerksters aan de Bali en deskundige Tandartsen!!!
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.