persoonlijk contact .Goede uitleg tijdens behandeling .vakkundig .Fijne tandarts.
Goed en naar tevredenheid
Vriendelijk, eerlijk en met respect. Top tandarts. Wonen inmiddels op een half uur rijden maar nooit getwijfeld om een tandarts dichterbij te zoeken.
Behandeling van de gebroken kies was op zeer korte termijn mogelijk en naar volle tevredenheid gerepareerd. Na 25 jaar mondzorg op een prettige wijze door dhr. Meppelink, was de overgang naar de nieuwe tandarts vertrouwd en aangenaam.
Mijn prothese met kliksysteem in één keer goed, wat wil je nog meer!
Het gaat steeds beter, dat is volledig te danken aan de goede zorg.
Ik kon na het bellen voor een consult de volgende dag al terecht. Ik kreeg praktisch advies voor mijn klacht en werd vriendelijk en kundig geholpen.
Dit was de eerste keer dat ik deze tandarts kreeg. Ik ben best angstig maar na geruststelling is ze begonnen en hield zij stap voor stap op de hoogte. Dit nam mijn angst weg. Dank je wel.
Altijd met grote tegenzin naar de tandarts gegaan om een grote lading negativiteit over me heen te krijgen en onpersoonlijk behandeld te worden. Ik verwachtte eigenlijk nu hetzelfde maar tot mijn verbazing waren er allemaal nieuwe en vriendelijke gezichten. Ik ben zeer goed geholpen, ze namen echt de tijd voor mij en ik kon snel terecht. Even een extra compliment naar Marijke, haar assistent en Annette voor hun geduld en gezelligheid. 10/10 punten super gedaan en bedankt voor de service ik heb er ook vertrouwen in dat het in de toekomst beter zal gaan nu door mijn positieve ervaring.
prettig en professioneel
Leuk en gezellig team
Goed!
Ik vind het fijn dat mijn gaatjes gelijk gevuld werden , zodat ik niet weer een nieuwe afspraak hoefde te maken
Kon door een ongelukkige val bijna direct geholpen worden. Super
Ik ga altijd met vertrouwen naar deze praktijk. Het personeel komt zorgzaam en vriendelijk over. Arts en mondhygieniste zijn kundig en geven duidelijkheid aan de cliënt. Daardoor weet je waar je aan toe bent.
Helaas was niet duidelijk wat de directe oorzaak is van mijn kiespijn. De inval tandarts gaf mij niet het vertrouwen en nam mijn angst niet serieus. Op uitdrukkelijk verzoek van mijn kant om een bepaalde handeling niet te doen, deed ze het toch.... even proberen gaf ze aan. Nadat ik haar wilde uitleggen dat ik me niet serieus genomen voelde worden, deed ze het af als kleinigheid. Aan het eind van consult heeft ze echter wel excuses aangeboden, maar helaas is vertrouwen weg. Het zorgvuldig opgebouwde vertrouwen wat Meppelink mij heeft gegeven, heeft zij met 1 afspraak teniet gedaan. Ik zou de praktijk wel aanbevelen en hoop volgende keer bij mijn eigen tandarts, de opvolger van Meppelink terecht te kunnen.
Ik ben 20 minuten binnen geweest bij de mondhygiëniste Er werd toch 25 minuten gerekend. Ik heb weinig eigen tanden. Ik had toen moeten zeggen dat het 20 minuten was. Ik betaal alles zelf , maakt mij echt wel wat uit die 5 minuten.
Er wordt gekeken naar toestand gebit, aan de hand daarvan een vervolg afspraak gemaakt
Alleen nadien langdurig pijn in mijn kaak waar het verdoofd moest worden. Nog steeds na een week.
Vriendelijk, duidelijk advies en ze verteld steeds wat en hoe ze het doet!
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel met veel aandacht voor patiënt.
Even wennen aan een nieuwe tandarts, maar erg prettig geholpen.
Voor het eerst bij de nieuwe tandarts geweest, na al die jaren bij Meppelink. Zeer voortvarende en vriendelijke dame. Ter plekke 2 gaatjes geconstateerd en direct gevuld. Fijn dat ik geen nieuwe afspraak hoefde in te plannen. Zo kan ik met een gerust hart op vakantie.
vorig jaar na tantarts v/d Velde naar een nwe tandarts nog geen halve ster nu 5 sterren wat een opluchting
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!