Fijn dat we weer als gezin in de behandelkamer konden zijn. Jammer dat we niet hoogte waren van het feit dat onze tandarts met zwangerschapsverlof verlof is, en er dus een vervanger was. Vond dat ze snel klaar was, normaal wordt ook het gebit gepoetst met wat groffer tandpasta (polijsten?). Dit was nu niet het geval. Ook niet bij mijn andere gezinsleden.
Ik ben jarenlang bij deze tandartsen praktijk geweest, maar nu zonder overleg, elke keer een andere tandarts, 6 fotos maken en daan aangeven maarja er waren er 4 mislukt, wel 6 op de factuur. Ook was er de keer ervoor al foto's gemaakt. Ik heb een kunst voortand, in het inzet stuk zitten gaatjes. Volgens de tandarts niet, ik baal er ontzettend van dat ik zo wordt afgescheept... in de gaatjes komt viezigheid... dit is erg lastis schoon te maken... Ook mijn kinderen klagen dat ze het nu niet meer prettig vinden bij deze praktijk. Als je een afspraak maakt hebben ze na 2 maanden pas tijd voor je.... ook met een pijnlijk gaatje pas na 30 dagen... Gewoon zeer slecht... Het spijt me zeer. Ik kwam hier al minstens 18 jaar bij deze praktijk... vindt het zonde
Was weer zoals ik altijd. Duidelijke visie en goede adviezen.
De tandartspraktijk is er een om trots op te zijn in ons dorp. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd, en stellen de patiënten gerust. Geen volle wachtruimte, maar afspraken die netje op tijd worden afgewerkt. En wat ook niet onbelangrijk is, ze kunnen daar tegen een grapje en lachen tenminste mee.
Prima geholpen, wat ik als tip wil meegeven is als afleiding ook in de nieuwe wachtkamer muziek of een radio laten horen
Goede uitleg en vriendelijkheid Er was geen tijdsdruk
super snel geholpen
Zoals altijd weer helemaal prima
Goede ontvangst en prettige ontvangst
Aardige tandarts en ook haar assistente. Ik weet alleen de naam niet.
Ik was al twee jaar niet geweest, en wist toteal niet wat mij te wachten stond, maar wist wel dat alle tandartsen vervangen waren. In eerste instantie was de oude wachtkamer er niet meer, en was het beter geweest, dat ik me even aan had gemeld. Moest even wennen aan de drukte, maar uiteindelijk beviel het me wel, want ik werd snel geholpen, en eindelijk een tandarts die de tijd nam om naar me te luisteren, en me precies vertelde wat er aan de hand was.
Snel geholpen, heel vriendelijk, prima uitleg tijdens de behandeling
Rustig, geduldig, duidelijk en professioneel
Op tijd aan de beurt, cf Cotona-regels, adequaat. Duidelijke toelichting op wat er werd gedaan en verzoek om instemming voor bepaalde behandelingen
De manier van communiceren vind ik niet fijn. De tijd dat ik ervoor vrij moet maken en na 2 minuten naar mijn gebit te kijken om vervolgens pas een maand later geholpen te worden door een mondhygienist en de tandarts vind ik vreemd. Zeker als mij verteld wordt dat mijn gebit in slechte conditie is vind ik het raar dat ik niet binnen twee weken geholpen kan worden. We zitten al 18 maanden in Corona en de excuses dat het druk is kan echt niet meer Sorry voor deze feedback
Was niet helemaal duidelijk of je een mondkapje op moest.
Geen problemen met het trekken van mijn kies. Of het hechten goed is gegaan weet ik niet want ik voel nog een draadje van de hechting achter bij de getrokken kies .
Mijn klacht is perfect behandeld
Ondanks mijn angst voor de mondhygiënist, prima ervaring. Hij stelde mij op mijn gemak en legde alles rustig uit.
Ik had te velde al 14 jaar . Ik moet altijd wennen aan veranderingen Ik ben goed geholpen . Maar moet wel wennen . Aan de veranderingen .
Onder de behandeling over prive zaken praten vond ik niet echt proffesioneel !! Ik kon niet aangeven last te hebben van te lang mijn mond open houden ivm reuma Voor de rest super positief team!!
Niet te lang hoeven wachten. Werden eerst foto’s gemaakt daar was ik niet van op de hoogte maar omdat het al even geleden was begreep ik het wel. Daarna goed en snel geholpen in de behandelkamer
Tandarts stelde mij zeer op mijn gemak tijdens de controle afspraak, super fijne ervaring.
Ik ben fijn geholpen, goeie voorlichting tijdens behandeling. Ik ging verzorgd naar huis.
netjes en vriendelijk
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!