Wordt hier altijd goed en professioneel geholpen. Tandarts denkt met je mee en is betrokken
Door chemotherapie veroorzaakt platliggen een grote mate van duizeligheid, draaierigheid en daardoor een beroerdheid die dagen kan duren. Ik werd daarom door de tandarts meer rechtop zittend dan liggend behandeld. De toenadering was zeer respectvol, klantvriendelijk en de behandeling uiterst omzichtig en voorzichtig. CHAPEAU lieve tandarts b
Goede ervaring
positief
Ik was hier na jaren weer voor de eerste keer. Altijd even wennen bij een andere tandarts. Maar de uitleg was duidelijk en de behandeling liet niets te wensen over. Ook over het vervolg traject werd duidelijk uitleg gegeven en meerdere keren herhaald. Dat is fijn, omdat je toch altijd een beetje gestresst bent.
...
Wel even wennen met wat nieuwe gezichten, maar ik word hier altijd goed geholpen. En wat ik heel, heel gaaf vind, is dat de mondhygiënist een man is, en de tandarts een vrouw! Eindelijk een keer niet zo stereotiep!
Ze nemen de tijd voor je en controleren grondig zoals het hoort
Met een goed gevoel verliet ik de tandarts praktijk. De bejegening was prima. Voelde me gehoord en kan mee beslissen over de behandeling die gegeven gaat worden.
met hele gezin ter controle
je word goed geholpen en de mensen zijn vriendelijk.
Ondanks mijn grote angst, bleef mijn nieuwe tandarts en haar assistente heerlijk relaxed. Er werd op een rustige en zachte manier met mij (& onderling) gepraat, idem behandeld en verder geholpen. Waarom net 5 sterren...; Ondanks verdoving, toch even zeer onaangenaam gevoel gehad.
Goed behandeld
Tandarts was betrokken en belangstellend op de algehele gezondheid en dacht goed mee over het benaderen van de gebitsproblemen.
Snelle afspraak, probeerde nog oplossingen te vinden om afspraken samen te voegen en eigenlijk blij dat we weer “gewoon” naar de praktijk kunnen
Over de tandarts waar ik al meer dan 40 jaar kom, ben ik zeer tevreden. Eerst met mijn vrouw, toen de twee kinderen en nu zelfs mijn kleinkinderen. TOP! Ik zit wel met het volgende punt. Vroeger had ik nooit een mondhygiënist, Toen had ik twee keer per jaar een mondhygiënist, heden ten dage 4 keer per jaar op voorspraak van de tandarts. Dit probeer ik ook te doen, soms komt er echter iets tussen en wordt het 3 keer. Heb alleen wel mijn twijfels bij de 35 minuten volgens de nota. Misschien een puntje van aandacht!
Er wordt niet gesproken over de kosten van een behandeling, op ieder vakgebied zou daar vooraf over gesproken moeten worden.
Deskundige behandeling, wijzen op hoe het beter kan, vriendelijk
Sochtends om 900 gebeld, er was een stuk uit m'n kies. Kon vlot terecht (13.15) en werd zeer goed geholpen.
Goed en vriendelijk behandeld
Hartstikke fijn mensen bij deze tandartsenpraktijk. Zelf ben ik ontzettend bang voor de tandarts, toch ga ik er met een gerust hart heen. Het zal nooit mijn hobby worden, maar ze zijn aardig, rustig en gaan niet onnodig aan je gebit klussen.
Ik ben heel tevreden over de behandeling.
werd vriendelijk ontvangen en behandeld en keurig op tijd
Ik was bang nadat mijn vaste tandarts weg is dat het zou tegenvallen. Ik moest wel even wennen, maar ze waren heel aardig. Ook mijn zoontje van 3 heeft een perfecte eerste indruk bij de tandarts gehad, mede door de lieve assistentes.
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!