Ik ervaar naar de tandarts gaan altijd als een positieve ervaring. Ik word goed geholpen.
Prettig
Erg attend Goede ontvangst. Prima behandeling
We worden altijd vriendelijk geholpen, er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Erg prettig voor kinderen.
Prima tandverzorging
Straalt klantvriendelijkheid uit, geeft je een gevoel van vertrouwen en een goede kwaliteit.
Personen werken met personen en het kan best zo zijn dat mijn persoon- lijke voorkeuren niet overeenstemmen met die van een ander
Ik kom hier al 20 jaar, uitstekende zorg voor mijn tanden en gezin.Zeer persoonlijk en belangstellend!!
Al bij mijn eerste bezoek had ik een goed gevoel. Ik ben goed geholpen.
Mijn draadje van mijn beugel zat los. Ik kon binnen 15 minuten terecht. Ook kon er meteen de jaarlijkse controle gedaan worden. Super!
Ondanks dat uw medewerker nieuw is. Heb ik een warm welkom ervaren. Verzorging is top. Aandacht puntje in uw handeling ervaar ik nog voorzichtigheid. Dus kort om top top top
Je wordt hier altijd vriendelijk en professioneel behandeld.
Vakkundige en goede behandeling.
Goede verzorging fijne tand arts v/d velde over de anderen kan ik niet oordelen en mag ik ook niet maar ik hoor alleen maar positieve berichten goede en vriendelijke bediening aan de balie kortom toppie
snel en denken mee
Nooit lang hoeven wachten ,vakkundige en aardige mensen
Tandarts is altijd erg vriendelijk en betrokken
Geduldig .. goede uitleg en begeleiding Gemoedelijke sfeer
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!