Toffe mensen
Ik ben tevreden over de kwaliteit
Correct en vriendelijk en tijd die genomen wordt om vragen te beantwoorden. Deskundigheid staat voorop.
ik zit bij tandarts te Velde en daar word ik goed geïnformeerd wat hij gaat doen en ook wat betreft met angst daar houd hij ook rekening mee.
Ik heb altijd een hele goede ervaring gehad bij de tandarts in Swifterbant
Vond de tandarts altijd eng maar ging een keer zoals het zou moeten ben.
Goede ontvangst met vriendelijke en deskundige medewerkers.
ik was bang voor de tandarts totdat dhr. te Velde zich in Swifterbant vestigde. Naar aanleiding van zijn artikel toen ben ik naar hem gegaan, en vanaf de eerste keer dat ik bij hem in de stoel zat, zat ik er op mijn gemak. Ik ga trouw ieder half jaar en ik loop fluitend de praktijk binnen om gecontroleerd te worden. En om door de mondhygiëniste behandeld te worden.
Tandarts Meppelink en personeel is goed
Ik word altijd op tijd, goed en vriendelijk geholpen.
iik kom al bij jullie sinds 1994 en heb zowel behandelingen bij de tadarts al monhygienieniste altijd als zeer preffesioneel en kundig ervaren,tevens zeer klantgericht,dus ik ben een zeer tevreden klant en hoop nog lang mijn eigen gebit te kunnen houden en door jullie te laten onderhouden
veel geduld veel begrip vakkundig
Vriendelijke benadering en goede uitleg.
Deskundig en correct naar de patiënt
Werkt zorgvuldig
Prima praktijk, direct, persoonlijk contact
Afspraken maken gaat moeilijk
Altijd goed geholpen met een goede uitleg
Ik ben altijd zeer tevreden
Ik ben altijd erg bang geweest voor de behandeling bij een tandarts, daar ik erg gevoelig ben in mijn mond/lichaam voor pijnprikkels. Dit nu gelukkig een stukje is weggenomen sinds ik bij uw tandzorg in Swifterbant ben gekomen.
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!