prima dienstverlening, prettige medewerkers
Aardig personeel. Persoonlijke touch.
Fijne tandartsen, nemen de tijd stralen rust uit. Voor kinderen zijn ze erg lief en geduldig. Ik ben blij met onze tandarts!
Zeer vriendelijk en zeer deskundig.
Supervriendelijke en kundige v.d. Velde tandarts en medewerksters.
Nadat er stukjes kies waren afgebroken kon ik de volgende dag al terecht en zeer kundig geholpen
Keurige en vakkundige behandelingen
Tandarts te Velde is een echte vakman. Plannen van afspraken ligt vaak wat verder in de toekomst, op hele korte termijn plannen is vaak lastiger.
Netjes, modern, vlot
De benadering van de tandarts naar mijn zoon is erg prettig en sluit aan bij mijn zoon zijn leeftijd.
goed en aardig
Iedereen is enthusiast en gaan super met je om. Het is schoon en netjes, alleen is de wachtkamer wel super heet als de zon er goed op staat.
Vriendelijke artsen en assistenten Je wordt op je gemak gesteld en alles word goed uitgelegd krijgt bericht voor de behandeling telefonisch of mail er word goed naar de patiënt geluisterd alom een hele goede praktijk
Gevoel van welkom
Professioneel en vriendelijk personeel. Ik ben inmiddels verhuisd naar een ander dorp in de gemeente, maar ik blijf desondanks graag bij deze tandartspraktijk.
Zorgvuldig in behandeling en omgang. Goede uitleg bij alle handelingen en concrete adviezen.
Vriendelijke tandarts en assistenten! Alles wat de tandarts doet legt hij goed uit.
klantvriendelijk en vakkundig
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!