De hele praktijk is van begin tot eind van de behandeling "Corona Proof". De voor ons nieuwe tandarts Fatema Raufi is uiterst professioneel, zeer accuraat en zeer klantvriendelijk. Ook de tandarts assistente die wij al jaren kennen draagt uiteraard haar steentje bij aan dit alles. Wij hopen nog vele jaren tandarts Fatema Raufi als onze tandarts te mogen beschouwen. Kortom in één woord: CHAPEAU !!!
Super aardig personeel en je hoeft niet bang meer te zijn voor de tandarts zoals sommige zijn. Het personeel is zeer deskundig en laat dit ook zien.
Er wordt geluisterd naar je
Zat lekker van mijn ontbijt te genieten,op een mooie blauwe Maandag, totdat ik iets zat te kauwen waarvan ik dacht 'dat hoort niet bij die granen'. Bleek dus een deel van een kies te zijn, afgebroken tot aan tandvlees. Auch, en het zingen was ook direct begonnen. Dus gebeld. Kreeg dezelfde dag nog een afspraak, en 10 minuten later weer gebeld of ik mogelijk eerder kon, want er was een gaatje. Nu ben ik een juffershondje als het om tandartsen gaat. Maar Fatema en haar assistent hebben me uitstekend geholpen, de kies kon nog gered worden met een mooie vulling, en de injectie gaf me geen nare bijwerkingen. Wederom, super blij dat we het zo getroffen hebben met deze tandartsen praktijk.
Eerste kennismaking met opvolgster van tandarts Te Velde. Nieuwe tandarts komt kundig en vakbekwaam over. Aandachtspunt is dat ze zich ook eerst even moet voorstellen aan patienten die voor het eerst met haar te maken hebben voordat ze in de rol van tandarts schiet!
Het bevalt me reuze bij jullie ik zou wel vrienden en kennissen naar jullie toe sturen
Vriendelijk ontvangen, korte wachttijd, goed behandeld
Vriendelijk vakkundig personeel Laatste bezoek was bij de mondhygieniste mevr. Janssen
Alles prima voor elkaar, ik voelde me veilig.
goede zorg en goed protocol wat betreft corona. Slim om die 2 gaatjes over een half jaar te vullen tijdens de halfjaarlijkse controle. scheelt weer een bezoek
Snel en goed geholpen.
Goede verzorging en houden aan de COVID-19 regels. Ben zeer tevreden.
goed gezien en pijn verholpen
Ben niet geweest, kom in september pas. ben verwisselt met iemand anders denk ik
Allemaal vriendelijke en kundige mensen die tijd voor je nemen en je goed helpen. Naar de tandarts is eigenlijk niet leuk, maar doordat ik alle vertrouwen heb in deze praktijk zie ik er nooit tegenop.
Klantvriendelijkheid en deskundig is mijn ervaring geweest .
Ik heb geen negatieve ervaringen en ben zeer tevreden.
na lange tijd weer voor controle geweest bij Hilbert na de start van mijn cardio problemen. Er was een goede voorbereiding uitgevoerd door de tandarts wat er wel of niet uitgevoerd mag worden bij een icd apparaat. Top, ik voelde mij veilig en weet dat er doordacht gehandeld wordt.
Noor: klantvriendelijk, professioneel.
Tandsteen prima verwijderd. Controle wordt prima gedaan
Bij herhaling is gebleken dat er niet veel overtuiging nodig is duidelijk te maken welke behoefte ik als patient heb c.q. wat mijn verwachting is. Vervolgens ervaar ik keer op keer een klantvriendelijk behandeling in alle opzichten.
Zie zin
Alles goed en op tijd
Ik kom al weer 21 jaar bij Mondzorg Swifterbant, en de tandarts en de mondhygiënistes, trouwens iedereen die er werkzaam zijn, zeer vakkundig, geduldig, altijd vertellen wat er gedaan wordt, kortom het zijn toppers.Voel mij gezien en gehoord, goede klik en persoonlijk. Nu met het coronavirus geen moment ongemakkelijk gevoeld. Alles zeer goed geregeld, begint al bij de voordeur,balie,wachtkamer behandelkamer en dragen handschoenen en mondkapjes.
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!