Wat onduidelijkheden ivm corona, Ik had voor het eerst in mijn leven een gaatje, werd meteen opgevuld waar ik erg blij mee was. maar er werd mij erg weinig informatie gegeven over hoe en wat. waardoor toen ik thuis kwam en in de spiegel keek en mijn tanden zwart/donkerblauw waren ik erg schrok. ik belde meteen maar ze zouden over 3kwartier pas weer beschikbaar zijn om te bellen. dus dat was een beetje jammer.
Er werd goed rekening gehouden met anderhalve meter en hygiëne
Was meteen aan de beurt en prima geholpen
Nvt
Het was een voor ons nieuwe mondhygiëniste, maar ze deed haar werk naar behoren. Een ook voor ons nieuwe tandarts deed de controle, voor het eerst omdat in het verleden altijd Hilbert Meppelink dit deed. Niets ten nadele van de jonge tandarts, maar liever Meppelink zelf.
Vriendelijk ontvangst en kundig beholden
Zorgvuldige behandeling door zowel de preventie assistente als de tandarts.
Is dat er rustig en met veel aandacht aan je gebit word besteed. Eerst tandsteen verwijderen en dan gebit controle.
Vond het een fijn consult eindelijk een tandarts die na oplossingen kijkt !! Is me eerste keer dus hoop dat het zo blijft gaan nam alle tijd voor me en dat is ook erg fijn
Eerste kennismaking met de nieuwe tandarts is positief. Aardige vrouw met geduld.
Ik werd netjes en vriendelijk geholpen, zowel door de assistenten als door de tandarts.
Voor ons was deze tandarts nieuw. Echter zeer goede ervaring met haar gehad. Ze is vriendelijk, legt goed uit en denkt mee. Fijn! Ook de assistentes zijn top!
Goede uitleg. Geruststellend. Helemaal niets gevoeld van de behandeling
Na jaren van tandarts Co, viel de vorige mannelijke tandarts erg tegen. Niet alleen voor mij als client, maar vond ook dat hij boven mijn hoofd niet op de juiste manier omging met de assistente. Nu tandarts Fatima, vriendelijke dame en ik zat rustig in de stoel, ik kan er erg tegenop zien. Co heeft mij weer wat vertrouwen gegeven, ik hoop dat Fatima dit zo kan houden. Maar een fijne eerste indruk.
Tweeëntwintig jaar vaste klant hebben van mij een volledig tevreden patiënt gemaakt. Alle stress en weerstand voor een tandartsbezoek volledig verdwenen.
Er is een mail naar mij verstuurd om de afspraak met de tandarts te verzetten. Daarop heb ik gereageerd dat ik ook een afspraak met de mondhygiënist ha, met de bedoeling dat die mee verzet zou worden. Daar heb ik geen reactie op gehad. Dus ging ik ervan uit dat deze afspraak mee verzet was. Dat bleek niet het geval. Ik reageerde vervolgens naar de tandarts dat ik niet twee keer in een week van mijn werk weg kan blijven en dat ik niet naar de mondhygiëne afspraak zal komen. Hij vraagt mij of ik dan een afspraak over een half jaar wil. Dat is zo afgesproken. Maar de oude afspraak is er kennelijk niet uit gehaald. Voor de zekerheid had ik de avond voor de afspraak nog gemaild dat ik niet zou komen. Maar kennelijk is dit niet gezien, want de volgende dag werd ik wel gebeld door de receptioniste. Ik vind het vervelend dat e.e.a. mis loopt doordat de communictie faalt. Ook voor jullie. Met vriendelijke groet, R. Dam
Om 10.00 uur 's ochtends gebeld en om 11.40 uur kon ik reeds terecht, de tandarts heeft me heel vakkundig geholpen. De kies was in een half uurtje gerepareerd. De tandarts Fatima ( weet niet hoe ze verder heet) kan ik ten zeerste aanraden, heel vriendelijk en legt goed uit wat er gaat gebeuren.
goed en strak georganiseert bedrijf. Duidelijke uitleg van de behandeling en vriendelijk personnel
De praktijk ziet er schoon, netjes en fleurig uit. Je wordt er beleefd toegesproken. Je wordt op je gemak gesteld. Je hebt gelegenheid om vragen te stellen en ze worden beantwoord.
Ik kom al jaren in deze praktijk en ben deze keer door een erg vriendelijke vrouwelijke tandarts behandeld.
Prettige sfeer in de praktijk. Tandarts neemt de tijd voor client. Goede uitleg.
Altijd op een prettige, duidelijke manier behandeld door de tandarts. Mondhygenieste 35 minuten wel ietwat lang.
De tandarts legde alles goed uit.
gewoon goed
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!