zeer goed
Alles prima en duidelijk
was al een paar jaar niet geweest ,doordat ik erg nerveus was voor een behandeling, heb het doorgegeven en ben mede daardoor goed op mijn gemakt gesteld ,ze legde erg goed uit wat ze gingen doen, waardoor ik wat rustiger werd.
Pijn op drukpunten van plaatje. Geen verbetering na behandeling.
Ik was erg zenuwachtig maar ze hebben mij gerust gesteld Alles wat ze deden wat verteld dat vond ik heel fijn waardoor ik verrast was dat ik klaar was ... alleen weet ik haar naam niet meer van de Tandarts
Vriendelijk betrokken en deskundig
Het wordt goe uit gelegd wat er word gedaan ook wat de best optie is er wordt ook goed mee gedacht.
ondanks 8 jaar niet geweest. Vanaf begin coronaproef ontvangen. Daarna rustig geholpen met goede uitleg. Waarna ikzelf een keuze kon maken. En daarna geholpen. En de uitleg wat ze gedaan heeft.
een noodzakelijke situatie
prima advies en duidelijke uitleg van behandeling en plan met verwijzing naar specialisten ( kaak chirurg, en specialist voor wortelkanaalbehandeling) adres en plaats werden zelfs genoemd. Top
goede ontvangst bij de receptie. de behandeling begon op tijd. na de behandeling via de receptie weer een halfjaarlijkse afspraak gemaakt
Altijd een goede en zorgvuldige en nauwkeurige behandeling,bij zowel tandarts als mondhygieniste.
De herinnering via de mail ervaar ik als prettig
Ik vond de tandarts en assistente heel aardig .ze hebben mij goed geholpen. Ik ben er erg blij mee.
Vooral nu in Corona tijd was het een snel en precies proces. Alles ging soepel, duidelijk en professioneel. De dienst verder ook zoals altijd eerlijk en perfect!
zeer tevreden
Goede tekst en uitleg over de toestand van ons gebit.
Ik moest wel lang wachten maar voor de rest allemaal vriendelijk
Ik heb een fijne goede behandeling gehad. Ze stelde je gerust en helpte me door me amgst heen, mijn complimenten voor de 2 dames, vriendelijke groet melanie
Vriendelijke behandeling
ook tijdens deze corona- periode hebben jullie het heel goed op orde. Alles wordt goed gecontroleerd en er wordt heel serieus omgegaan met de regels. Ook met de controle wordt er goed uitgelegd wat er aan de hand is met het gebit en wat er moet worden gedaan. Super!!
Netjes ontvangen, alles duidelijk
Goed geregeld tijdens de coronarijd. Nieuwe tandarts die veel aandacht had voor alles, ook de onzekerheid van onze zoon die het best spannend vond
Prettig en goed geholpen, in een relaxte omgeving.
Ik kreeg duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren.
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!