Goed geen gezeur
Zoals altijd goed geregeld en verzorg
Mijn kroon was op zondag uit mijn kies gevallen. Ik kon op maandag direct terecht. De kroon is vervolgens terug geplaatst en zit weer prima!
De afgelopen 2 weken 3 verschillende tandartsen gehad. Voor mij de 1e keer bij deze 3 dames. Het moet mij van het hart dat bij 2 van de tandartsen ik mij niet prettig voelde. De uitleg was niet volledig en helder. Vond ze niet vriendelijk en klantgericht. Kreeg er een vervelend gevoel bij. Bij de 3e tandarts voelde ik mij erg prettig, gehoord en serieus genomen. Ze was ook zeer vriendelijk.
Alleen op maandag geholpen kunnen worden met protheses vind ik geen service. Bovendien vind ik de reparaties zeer onvoldoende want het heeft niet het gewenste resultaat.
Afspraak was verzet .het duurde maanden om een nieuwe afspraak te krijgen .destijds heb meerdere keren gebeld met de praktijk.ze zouden het in de gaten wanneer er en plek vrij kwam nou mooi niet
ik ben goed behandelt
Goed gekeken naar het gebit en goede informatie
Mondzorg praktijk houdt goed rekening met de spelregels. Ben vriendelijk ontvangen en controle afspraak is prettig verlopen. Hoewel ik (gelukkig) nog niet voor een behandeling ben geweest, is de eerste indruk ok! Ben +/- 30 jaar naar volle tevredenheid onder behandeling van Tandarts Te Velde geweest. Hoop dat zijn opvolger(s) aanpak een beleid weten voort te zetten.
Goed maar gezien ik een stukje van een afgebroken kies heb, minimaal, had ik liever gehad dat deze gelijk gerepareerd werd. Nu moet vanwege vervoer problemen mijn man wederom vrij nemen. Zonde van iedereen hen tijd.
Voor iemand met een echte angst voor de tandarts ben ik zeer tevreden. Ze geeft heel rustig en duidelijk aan wat ze gaat doen en hoe dat eventueel aanvoelt. Dit maakt mij heel rustig en ontspannen.
Door mijn keelstoma word er zeer goed rekening met mij gehouden.
Tijdens mijn behandeling liepen tal van specialisten bij elkaar. Stonden deuren open wat op mij een rommelige indruk maakte. Met een blik kon ik bijna de hele praktijk zien. Ik vond dat er veel mensen van de tandartspraktijk liepen. Dit is niet wat ik gewend ben.
Mijn ervaring was geweldig met deze nieuwe tandarts
Vriendelijke en vakkundige mensen waar je jezelf op je gemak voelt.
Twee oude vullingen vervangen. Niet leuk, maar professioneel en goed uitgevoerd door competente arts en dito assistent. Het is goed te merken als mensen plezier hebben in hun werk.
Ik was best bezorgd omdat er speling in mijn kies zit maar de behandeling ging vlot en pijnloos, heel fijn
De tandarts waar ik door behandeld ben, gaf mij een vertrouwd gevoel. Dit ervaarde ik als zeer prettig.
Ik kon, na mijn klachten kenbaar gemaakt te hebben, direct komen voor een behandeling. "Probleem" werd snel en vakkundig opgelost. De praktijk van tandarts Meppelink wordt op een vakkundige manier voortgezet.
Sinds vorige jaar een nieuwe tandarts, F. Raufi. Ze heeft veel geduld en neemt alle tijd. Ze is ook erg goed met kinderen met angst voor de tandarts. Super!
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!