Zeer goed geholpen,zo als altijd.
Altijd goede ervaring ondanks dat deze tandarts het druk heeft altijd tijd voor persoonlijk praatje en vakkundig snel werk
Goede ervaring, goed geholpen
Fijn en bel geholpen, duidelijke uitleg
Heel prettiig geholpen.
Door onverziene droevige omstandigheden hadden wij maar 3 kwartier de tijd. Wij moesten nogmaals navragen voordat wij geholpen werden.
Ga zo door
De tandarts is heel vriendelijk en heeft haar werk goed gedaan.
Deze kundige dames werken perfect samen. Zowel Naila als de assistente zijn altijd vriendelijk , stellen je op je gemak en blijken over gedegen kennis te beschikken. Ik heb altijd het idee en de wetenschap goed te worden behandeld.
Goede zorg!
Zowel van de tandarts als de mondhygiënist goede adviezen met betrekking tot de mondzorg.
Ik heb met het bovenstaande mijn ervaring gedeeld.
Goede voorlichting van de tandarts.
Gewoon goed. De tandarts, de praktijk ondersteuning en de setting. Wel zou meer aandacht kunnen worden besteed aan het lezen of reageren op e-mails. Volgens de site kun je e-mailen voor vragen of afspraken maar de mails worden niet altijd gelezen. Sommige mensen vinden het maken van een afspraak per e-mail nu eenmaal prettiger.
Er is een kroon geplaatst en deze was te hoog met als consequentie dat ik best veel druk op mijn kies heb als ik mijn mond dicht heb. Hierdoor heb ik veel last van mijn kaakspieren wat niet echt prettig is. Met de tandarts afgesproken dat als dit na 1 week nog zo is dat ik dan terug moet komen.
Prettig ervaren personeel goed ingelezen.
Vakkundig werk
Virginia Pleite Dawson Tandarts heeft mij behandeld na een flinke ontsteking van een kies. Ik heb veel verdovingen gehad in mijn leven maar ze was erg bekwaam en stelde mij erg gerust tijdens de behandeling. Daarvoor dank,aangezien ik er veel extreme nare ervaringen heb meegemaakt was dit echt een geruststelling. Gr
Zeer prettig, deskundig en vakbekwaam
Zie hierboven. De ontvangst bij binnenkomst was uitstekend zonder veel franje. Wel moest ik ongeveer 15 minuten wachten voor mijn afspraak maar daar excuseerde de assistente van de tandarts zich voor. Vond ik netjes en kam uiteraard gebeuren..
Very good thank you so much
zeer vriendelijke vrouw-tandarts heeft mij met mijn pijn klacht geduldig en netjes geholpen.
Top tandarts en mondhygiënist en receptiebalie
Kopenhagenlaan 7
3137 NP Vlaardingen
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.