goede ervaring alleen jammer dat ik niet op de afgesproken tijd naar binnen wordt geroepen.
Ik ben tevreden.
Pima
Ik heb angst voor de tandarts, het is fijn dat ik iemand heb gevonden die uitlegt wat hij doet en daar op een rustige manier de tijd voor neemt. Ook fijn dat ik postive feedback krijg als je het goed doe!
Bij tandzorg Heiloo is iedereen hartstikke vriendelijk en je word goed geholpen. Ik ben zelf niet zo’n fan van de tandarts, maar het sfeertje wat hier hangt maakt het een stuk fijner om naar de tandarts te gaan.
Hopelijk is de vervangster van Karin een soort van dezelfde persoon!
Snel en professioneel
Ik moest naar de praktijk voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Werd binnen 5 min na de afgesproken tijd binnengeroepen. Controle leverde 'geen gaatjes' op en werd afgerond met adviezen over manier van poetsen en bezoek mondhygieniste. Binnen 10 min stond ik weer buiten.
Zorgvuldig geen verrassingen respectvol
Goed behandeld. Uitgebreide uitleg. Prima
Keurig
Prettige omgeving om tandarts bezoek te doen vriendelijke medewerkers
We voelen ons altijd welkom. Mijn vrouw is wat angstig soms een daar wordt altijd rekening mee gehouden. Een aanrader.
Ik ben voor het eerste vergeten mijn afspraak gelijk een dubbele rekening gestuurd
zie boven
uitstekend
Ik krijg altijd hetzelfde te horen en de oplossingen die ze aandragen heb ik al heel vaak geprobeerd en werken niet. Ik voel mij weinig gehoord wanneer ik ze dit vertel. Ze geven je advies op de manier van de les lezen en enigszins een schuldgevoel aanpraten.
De behandeling is goed en correct uitgevoerd
Prettige omgeving; Klantvriendelijk, Goede informatie.
Veel wisseling tandartsen ik hebben band met mijn tandarts, zoals ik dat vroeger wel had, dat vind ik jammer. Ik heb geen idee welke tandarts jij behandeld!! De ontvangst zou vriendelijker mogen, de medewerkers mogen best een begroeting uiten, ook als ze niets met mij te maken hebben. Een gebroken kies; slechte begeleiding wat de behandel mogelijkheden zijn.
De mens achter de patient kwam niet aanbod. Je verwacht als nieuwe patient toch een belangstellend intake gesprek, maar het was zitten, mond open en weer snel naar buiten Ik weet niet eens hoe de tandarts heet
Wordt heel goed geholpen, duidelijke uitleg als er een behandeling moet plaats vinden.
Mijn contact met Tandzorg Heiloo is ronduit prettig te noemen. De mondhygiënist heeft mij zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Zeer aan te raden!
de strandwal 22 G
1851VM Heiloo
Welkom bij Tandzorg Heiloo! Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.