Erg prettige tandarts die nog precies mijn voedingspatroon en tandpasta herinnerde na onze eerste afspraak. Geeft goede uitleg en advies.
Netjes geholpen, op tijd, goede uitleg
Prima behandeling. Wachtruimte mag intiemer en zonder de invallende kou van de buitendeur.
Zeer deskundig, goede uitleg, klantvriendelijk!
Goede informatie van de tandarts (leia).
prima geholpen, op tijd, vriendelijk, efficiënt
Al jaren patiënt bij deze praktijk, na overname tandzorg geen klachten over behandeling
Ik werd goed, snel en met veel zorg behandeld.
het was een spoed controle. Ben blij dat ik snel en met een goed advies werd geholpen om op vakantie te gaan.
Goede zorg
tandarts was aardig, belangstellend, adviserend en gaf een duidelijke uitleg en deed niet gejaagd.
Altijd goed bij laya
Over het algemeen wordt er snel en adequaat behandeld.
Uitstekende tandarts
Goed te bereiken, mooie locatie, rustige sfeer.
Ik moet vaak gissen over wat ze nou precies van mij verwachten. Wat de volgende stap is. Ik had bijvoorbeeld ontstoken tandvlees over mijn kies maar er werd alleen maar gezegd dat ik naar de kaakchirurg moet om hem te laten verwijderen. ik moet dan zelf vragen stellen als: hoe lang duurt het dan voordat ik terecht kan? Moet ik het ondertussen nog ontsmetten? kan ik pijnstilling nemen, zoja, welke? Ik tast in het duister. Heel irritant. Het zal de snelheid wel zijn waarmee ze alles moeten afhandelen. Hetgeen wat ze wel zelf afhandelen is overigens wel prima.
Ben erg tevreden over mijn tandarts.
Kundige tandarts, afspraak komt redelijk vlot en heel helder tot stand. Contact is wat afstandelijk.
Ik wordt altijd keurig geholpen. Vakkundige tandarts. Ga altijd met plezier heen.
ik ben pas bij u aangesloten en heb nog niet zo veel ervaring met de praktijk. maar de bezoeken gaan keurig op tijd. keurige praktijk en aardige mensen.
Overgang van Schumacher naar Tandzorg is groot. Tijdens de behandeling kan de zorg zeker beter. Zo kreeg ik bij het reinigen van de mond, waarbij veel sproeiwater vrijkomt geen dekje over mijn kleding en werd mij ook niet gevraagd of ik erna de mond wilde spoelen. Er stond trouwens ook geen beker bij het spoelapparaat volgens mij. Beide zaken waren bij de heer Schumacher wel goed geregeld. Bij een volgend bezoek ga ik ervan uit dat e.e.a. prettiger verloopt.
de strandwal 22 G
1851VM Heiloo
Welkom bij Tandzorg Heiloo! Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.