Prettig en correct behandeld
Snel, vriendelijk en ongecompliceerd.
Moeizaam contact met de tandarts, heb niet echt het gevoel dat er een lange termijn visie is
keurig netjes
Prima,zoals altijd
Klantvriendelijk
wordt altijd leuk en goed geholpen. Gaan goed met mijn kinderen om en zijn altijd geïnteresseerd!!
Alles prima, periodieke controle en volgende afspraak ergens over een half jaar. Toen kreeg ik na een week na de behandeling het verzoek een afspraak te maken voor periodieke controle . . . Ik maakte Tandzorg attent op deze vergissing maar mocht daar tot heden nog geen antwoord op ontvangen.
Prettige sfeer, vriendelijke tandarts en assistente. Wel een beetje rommelig met de deur open.
Netjes en schoon en vriendelijk en professioneel geholpen!
Ik ga nooit met tegenzin naar de tandarts.
Nooit op tijd en niet vriendelijk
Een tandarts die gewoon zijn/haar werk doet. Tips: Zet even een glaasje water klaar voor als de behandeling afgelopen is zodat de klant zijn mond kan spoelen. Verder dienen keuzes van klanten gerespecteerd te worden. Bijvoorbeeld wel of niet extra schoonmaken van tanden of het maken van een gebidsfoto.
Positief
ditmaal ging het goed: ik was 'n vulling kwijt en die werd in de kortst mogelijke tijd opnieuw geplaatst.
Rustige behandeling en openstaand voor vragen.
klantvriendelijke en deskundige perfectie,meer kan niet! voor een musicus gewoon een mondorgel-koncert! Top !!
Komt goed georganiseerd en profesioneel over
Ik ervaar het nauwelijks verstaanbare gebrekkige Newderlands van de tandarts als zeer beperkend. (wederzijds) in het overdragen van informatie. Bijscholen op korte termijn. Ook het feit dta de tandarts beperkt bevoegd is (bepaalde ingrepen worden alleen uitgevoerd door speciaal daarvoor opdravende "specialist". Als er niet zo'n nijpend tekort aan tandartsen was zou ik van tandarts veranderd zijn. Menselijk is er niets op aan te merken: meevoelen, beleefde omgangsvorm etc. Maar daaar kom ik niet voor .
goede en professionele behandeling
de strandwal 22 G
1851VM Heiloo
Welkom bij Tandzorg Heiloo! Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.