Prettig contact, tevreden over behandeling, geen 'belerende' toon, tijd voor het beantwoorden van vragen, zoeken naar de mogelijkheden binnen mijn dagritme, aandacht voor voedingspatroon. Gekoppelde afspraak tandarts + mondhygiëniste prettig. Jammer wel dat online afspraken niet (meer) mogelijk zijn.
Zorgvuldige en prettige behandeling door de mondhygiëniste Annet. Zij nam ruim de tijd, ondanks dat ze zo'n 20 minuten uitliep buiten haar invloed.
vriendelijk en deskundig
De behandeling wordt proffesioneel uitgevoerd.
Prettig en ontspannend
Onpersoonlijk
Prima tandarts.doet wat hij zegt.duidelijkheid toppie
Niet op de hoogte gebracht van een vervangende tandarts i.v.m. zwangerschapsverlof.
snel en vriendelijk geholpen
Ongecompliceerd en kon meteen geholpen worden, èn géén pijn!
Geen uitloop/wachttijd. Direct inschrijven en behandeling mogelijk als nieuwe patiënt. Vriendelijk. Soms ietwat hardhandig.
efficient, vriendelijk
Professioneel en vriendelijk
veel dames in een ruimte bij Leila onrust in een tandartsstoel vind ik. 3 dames een assistente en nog een kantoor in de hoek erg onrustig
Prima, mooi op tijd. Verder hoefde er gelukkig niet veel te gebeuren
Heel aarden deskundig personeel
Nette behandeling
Ik werd snel en goed geholpen met het verwijderen van een tand.
Correct kundig, wat zakelijk.
Al jaren zeer tevreden. Ze zijn open en eerlijk. Alles wordt netjes besproken met je.
Zeer goed.
de strandwal 22 G
1851VM Heiloo
Welkom bij Tandzorg Heiloo! Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.