Alle ervaring is boven de verwachting!
Een heel ontspannen sfeer
X
Nvt
Karen Veldt is een geweldige tandarts, Luistert goed, samen zoeken we een oplossing voor mijn tand problemen. Werkt accuraat, altijd vriendelijk. Zij en haar assistent zijn een excellente team, goede samenwerking. Je voelt je meteen op je gemak bij haar wat betekend dat je er niet tegen op kijkt om naar haar toe te gaan. Een 10 voor deze samenwerking van tandarts en assistent.
Goed team, wel een strenge receptioniste.
Dit was mijn eerste kennismaking met de nieuwe tandarts. Voor de kinderen prima. Ik wacht het nog even af wat ik er van vind.
Goede ervaring, zowel aandacht voor mijn gebit als persoonlijke aandacht. Gelegenheid tot het stellen van vragen.
N.v.t
Een prettig bezoek.
Proffesioneler, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg. Nette ruimte, en duidelijke info omtrent Corona
Goede tandzorg
Maakt niet uit bij welke tandarts je komt, je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ook heel vriendelijke assistentes
Geen onnodige behandelingen. Persoonlijk. Helaas is tandarts Bos per 1 mei 2021 met pensioen gegaan.
Deskundig en vlot behandeld
De tandarts heeft me afgebroken voortand keurig gerepareerd. Vind het wel lastig dat ze slecht Nederlands spreekt en dat maakt communiceren erg lastig.
Was best zenuwachtig. Erg lieve, professionele hulp gehad aan mn gebit.
Er zijn foto,s gemaakt, waar een onzichtbaar gaatje gevonden werd , er u s een vervolg afspraak gemaakt
Heel goed, bekwaam , ik voelde mij op me gemak.
xx
Nvt
Zeer vertrouw gevoel en een vriendelijke benadering
Als patiënt voelde ik me gehoord en begrepen. De behandeling werd professioneel en pijnloos uitgevoerd.
goed behandeld
de strandwal 22 G
1851VM Heiloo
Welkom bij Tandzorg Heiloo! Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.