Blij met Clazien die reinigt mijn tanden fantastisch...Ik had haar bij mn oude tandarts en blij dat zij jullie team versterkt...Een aanwinst..Totaalcijfer voor jullie is gestegen...Een dikke negen...
Werd op mijn eerste bezoek aan het Mondzorg centrum vriendelijk te woord gestaan.
Ik werd vriendelijk ontvangen in de praktijk die er goed verzorgd uit ziet. De tandarts en assistente waren kundig en duidelijk in wat ze gingen doen en waren erg aardig en rustig wat een positieve werking heeft op jou als cliënt.
werken op tijd en schoon Het enige minpuntje is de ingang een trap om boven te komen Niet vriendelijk voor mensen met een beperking
Weer een nieuwe tandarts. Vriendelijk maar niet heel erg precies gekeken , lijkt het. Aanbevelen (hieronder): weet nog niet.
Professionele en onpersoonlijke behandeling. Voelde wat ongemakkelijk aan
maar aan de omstandigheden vind ik persoonlijk een aantal dingen niet prettig .Bij binnen komst de trap ik heb maat 48 en dab zijn de treden wel zeer kort om op te stappen. Boven dien dat ze met vloer bedekking zijn bekleed geeft niet veel vertrouwen, persoonlijk zie ik liever een trap met in ieder geval op de voor rand een anti slip strook over nog liever brede treden.
Mooi gebouw. Mooie wachtkamer. Mist alleen wel wat sfeer en eventueel meer stoelen. Fijn geholpen door assistente en tandarts.
Voor de eerste keer bij mondzorgcentrum Vlaardingen; de afspraak werd helder gemaakt. Keurig via de sms gemeld. Verder werd ik prima geholpen.
Eerste bezoek na samenwerking met vorige tandarts is goed bevallen.
Idem
de halfjaarlijkse controle werd zorgvuldig en vriendelijk uitgevoerd
spijtig niet de toegezegde tandarts als behandelaar te mogen hebben, maar vervanger was zorgvuldig en professioneel
Ik was meteen aan de beurt en werd zeer vriendelijk en adequaat behandeld.
stellen je gerust want ik ben niet een held bij de tandarts.
Vriendelijk, op mn gemak gesteld, zachthandig
werd vriendelijk ontvangen. we werden op tijd behandeld. kortom een prima indruk en fijn bezoek.
Nadeel, teveel roulatie onder tandartsen.
Prima geholpen.
Goede ontvangst . Controle ging vriendelijk, rustig en goed
fijne kennismaking met ontvangstbalie, tandarts en assistente
werd niet voldoende behandeld. Slordig afhandeling van mijn probleem. stuk kies zat er nog in
Heel goed Vriendelijke. Mensen.
Goede binnenkomst, fijne controle, ook fijn om toch nog een bekend gezicht tegen te komen
Nieuwe tandarts voor mij die zeer rustig te werk ging. Precies zoals hou dat hoort.
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.