vriendelijk te woord gestaan aan de balie, op tijd geholpen, tandarts assistent vriendelijke en informatief, tandarts kort en efficiënt.
alles prima geregeld
Je maakt een afspraak maar word niet op die tijd geholpen. Er is mij nog niet verteld door welke arts ik geholpen wordt.
Vriendelijk personeel. De gehele ruimte is wel wat gedateerd. Is dat erg: niet echt. Het gaat primair om de kwaliteit van de geleverde mondheelkundige zorg.
Meestal positief, laatste behandeling tanden slijpen gehad en niet mooi afgerond. Was een klein hoekje maar uiteindelijk mijn halve tand weggeslepen en opgevuld. Had eerst doorgenomen kunnen worden.
Goede en snelle service en gemoedelijke sfeer
Goede ervaring
goede tandarts ,maar ik heb nog wel een punt die ik wil stellen . ik ben altijd op tijd ,maar moet vaak wel lang wachten ik zou willen ik ook op de afspraaktijd gehoplpen dan mijn parkeermeter loopt ook door
Vind de locatie een stuk minder prettig, wisselende tandartsen, service behoorlijk veranderd
Gelijk aan de beurt. Geen wachttijd. Vriendelijk geholpen
Ervaring is goed. Maar ik persoonlijk zou ik het fijn vinden als er wat meer / eerder word gevraagd iets te mogen doen ter verbetering van het gebit in dien mogelijk. Qua uiterlijk. Verder geen klachten over de mond zorg als zodanig.
vriendelijk en keurig op tijd
netjes en op tijd
Prima mond zorg centrum
Redelijk
Duidelijke afspraken, weinig tijdverlies en bij controle worden kleine handelingen gelijk meegenomen.
Ontvangst prima! De behandeling was goed. Krijg wel het idee van lopende band werk. Niet erg persoonlijk.
ik moest de laatste keer 20 minuten wachten omdat ze uitliepen. en ze halen niet gelijk tandsteen weg, je hebt recht op3x 5 minuten per jaar. ze sturen je door naar de mondhygeniste wat bij mij erg tegen viel. het zou rond de 400 euro gaan kosten, wat ik niet heb gedaan.
Vriendelijk personeel, goede behandeling
Ik word altijd vriendelijk en netjes geholpen
Ben geweldig behandeld.
Bij de tandarts komen is al een ellende voor mij persoonlijk maar als ik er ben is zojuist de assistent als de Tandarts zelf positief
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.