Eerste kennismaking is positief. Medewerkers spelen goed in op cliënten.
Goede ervaring
Wijze van omgang. Mogelijkheid om ver tevoren afspraak te plannen. En herinneringsmail met alsnog de mogelijkheid om afspraak te verzetten.
Ik vind het jammer dat het altijd minimaal 30 minuten uitloopt.
Ik was eerst bang van een tandarts maar denk mij tandtartd in mcz niet meer
Op tijd een mail, op afgesproken tijd geholpen, uitleg voor de behandeling en vriendelijk personeel
Duidelijk in afspraken. Herinnering van afspraken. De behandeling geschied rustig.
De wachttijd was een kwartier, de tandarts kwam relatief snel, maar de assistente was niet op de hoogte van mijn situatie die ik de vorige keer met de tandarts heb besproken.. De tandarts "verdween" zonder dat ik dat wist, en heb ik niet meer gezien, en Zij vertelde dat ik naar de mondhygienist moest en toen ik zei dat ik dat alleen wilde als het vergoed zou worden, kreeg ik als antwoord dat ik de vorige keer (UITZONDERING !!) ook was geweest en dat het anders ook geen nut had.. Wat er vergoed was moest ik zelf maar in de verzekering uitzoeken. Kreeg de indruk dat ze was geirriteerd.
Gewoon vriendelijk en word goed geholpen.
Goed en efficient
Top service vrolijk en denken ook mee
Erg vriendelijk, prettige wachtruimte
Kenswil is prima en vriendelijke tandarts
wachttijden, zowel voor telefonisch contact als in wachtkamer, zijn onaanvaardbaar lang
İk ben over het algemeen tevreden maar tegen de gevoelige kiezen ben ik nog steeds niet geholpen.
Fijne mensen die je heel goed en deskundig helpen en meedenken voor een goede mondzorg.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke en deskundige medewerkers
Mondhygiënist gaat weg en komt geen adequate oplossing. Geen week dekking van een mondhygiënist.
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.